Μύρωνας Στρατής: Οι αναμνήσεις που έχει από τα Χριστούγεννα και η συνήθεια του πατέρα του

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε στο περιοδικό People για τα Χριστούγεννα που θυμάται, αλλά και στη συνήθεια που είχε ο πατέρας του. Ο τραγουδιστής περιέγραψε πώς περνούσαν με την οικογένεια του τις ημέρες των γιορτών και τόνισε πως… αν και γνώριζε ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης το εκμεταλλεύτηκε για τα δώρα!

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: “Ως παιδί θυμάμαι ότι πηγαίναμε τα Χριστούγεννα

οικογενειακώς στη Βυτίνα. Πρόκειται για μια περιοχή που κάνει ψύχρα, η φύση όμως σε μαγεύει. Μέναμε πάντα σε ένα ξενοδοχείο που ήταν έξω από το χωριό και περπατούσαμε μέσα στο κρύο αλλά και μέσα στο πράσινο για να φτάσουμε σε μια καφετέρια που είχε μια φοβερή ζεστή σοκολάτα. Κάθε χρόνο εκείνες τις μέρες ο πατέρας μου φρόντιζε να μου αφήνει ένα γράμμα με ευχές εκ μέρους του Άγιου Βασίλη.

Συγκεκριμένα με έβαζε πριν κοιμηθώ να αφήσω ένα μελομακάρονο, έναν κουραμπιέ και ένα σφηνάκι κονιάκ. Το πρωί σηκωνόμουν και ήταν δαγκωμένο το μελομακάρονο, δαγκωμένος ο κουραμπιές και άδειο το σφηνάκι ενώ από δίπλα υπήρχε το ευχετήριο γράμμα του Άγιου Βασίλη. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, η αλήθεια όμως είναι ότι προσπάθησα να το καταχραστώ για τα δώρα. Ήμουν παιδάκι και όλα αυτά έχουν μείνει στο μυαλό μου ως μια πολύ όμορφη ανάμνηση”.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Οι ευχές μέσω Instagram για τις γιορτές των Χριστουγέννων! 

Η Βίκυ Καγιά ποζάρει αγκαλιά με τα παιδιά της στο στολισμένο σαλόνι του σπιτιού της! 

After Dark: Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Θέμης Γεωργαντάς θα υποδεχτεί την Τάμτα και τον Χρήστο Μάστορα 

Keywords
Τυχαία Θέματα