Να για ποιους λόγους οι Ιχθείς δυσκολεύονται να κάνουν σχέσεις

Ο Ιχθύς είναι ένα από τα πιο συναισθηματικά ζώδια. Ωστόσο όταν πρόκειται για σχέσεις δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά και συνηθίζουν να παίρνουν λάθος αποφάσεις. Για ποιους λόγους συμβαίνει αυτό;

#1. Δυσκολεύονται πάρα πολύ να πάρουν αποφάσεις
Δυστυχώς είναι τρομερά αναποφάσιστοι κάτι που τους δημιουργεί πολλά προβλήματα στις σχέσεις τους. Θα πρέπει να γίνουν πιο αποφασιστικοί για να καταφέρουν να είναι ευτυχισμένοι μέσα σε μια σχέση.

#2. Είναι πολύ εύπιστοι
Σε γενικές γραμμές

πιστεύουν εύκολα το τι θα τους πούνε οι γύρω τους και αυτό τους κάνει να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Μόλις κάτσουν με ηρεμία να σκεφτούν κάποια πράγματα μπορούν να τα φιλτράρουν αλλά δυστυχώς δρουν παρορμητικά.

#3. Είναι απαισιόδοξοι
Δεν είναι από τα αισιόδοξα ζώδια και πιστεύουν ότι πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Με αυτό το σκεπτικό όμως δεν μπορούν να χαρούν στη σχέση τους. Θα πρέπει να χαλαρώσουν λιγάκι, να πιστέψουν περισσότερο στον εαυτό τους και να νιώσουν πως όντως μπορούν να βρουν την ευτυχία.

#4. Νιάζονται για τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό
Νιάζονται τόσο πολύ για τους άλλους που πολλές φορές παύουν να νιάζονται για τον εαυτό τους. Αν καταφέρουν να μειώσουν λίγο αυτή την αίσθηση θα μπορέσουν να είναι πιο ευτυχισμένοι με το άλλο τους μισό.

#5. Βασίζονται πολύ στις συμβουλές των γύρων τους
Με το που προκύψει ένα θέμα στη ζωή του, ο Ιχθύς θα ζητήσει τη συμβουλή διαφόρων ανθρώπων από τον περίιγυρό του. Δυστυχώς οι συμβουλές που δέχεται δεν είναι πάντα καλοπροαίρετες και αυτό δημιουργεί πάρα πολύ συχνά προβλήματα στις σχέσεις τους. Θα πρέπει να ακούνε περισσότερο τον εαυτό τους και λιγότερο τους γύρω τους για να αποκτήσουν μια υγιή σχέση.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 9/10: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

Η Λίτσα Πατέρα αναλύει τι συμβολίζει η θέση του Κρόνου σε κάθε ζώδιο!

H Λίτσα Πατέρα μας εξηγεί αναλυτικά τι σημαίνει ο Ερμής στον Ταύρο (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα