Να πώς θα εντοπίσεις έναν ψέυτη από το ζώδιό του… (Μέρος ΙΙ)

Θες να αναγνωρίσεις έναν ψεύτη από το ζώδιό του; Αυτό δεν είναι εύκολο αλλά είναι εύκολο να ξέρεις πώς αντιδράει κάθε ζώδιο όταν λέει ψέματα -ποιες κινήσεις δηλαδή και λόγια του τον αποκαλύπτουν.

Έτσι ανάλογα με το ζώδιο που έχει ο αγαπημένος σου θα μπορείς να τον τσακώσεις στα πράσα αναγνωρίζοντας έγκαιρα τα σημάδια πριν να είναι πάρα πολύ αργά για σένα και τη σχέση σας. Και αυτό φυσικά είναι πολύ σημαντικό γιατί θα σε γλιτώσει από χαμένο χρόνο και δεν θα επενδύσεις πολύ πάνω του με αποτέλεσμα ναι είναι αφόρητα δύσκολο να τον ξεπεράσεις μετά και να προχωρήσεις μπροστά.

Χτες είδαμε

πώς αναγνωρίζεις το ψέμα σε έναν Κριό, έναν Ταύρο, έναν Δίδυμο και έναν Καρκίνο. Ας δούμε σήμερα μερικά ακόμα ζώδια…

#Λέων
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους «ψευταράδες» του ζωδιακού κύκλου. Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με τρομερή αυτοπεποίθηση και έτσι όταν χρειαστεί να πει ψέματα να είσαι σίγουρη πως θα καταφέρει να σε πείσει.

#Παρθένος
Ο Παρθένος κάνει το λάθος και προσθέτει πάρα πολλές λεπτομέρειες στα ψέματά του κάτι που τον κάνει να…σκάβει τον δικό του λάκο. Έτσι οι μη αληθοφανείς λεπτομέρειες που δίνει σε μια ιστορία τον κάνουν να μην θεωρείται αξιόπιστος!

#Ζυγός
Ο Ζυγός συχαίνεται τα ψέματα και γι’αυτό όταν νιώσει την ανάγκη να πει ένα θα προσπαθήσει να σε αποφύγει. Γνωρίζει καλά πως αν σε έχει απέναντί του να τον κοιτάς, θα αναγκαστεί μετά το ψέμα του να σου αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

#Σκορπιός
Ο Σκορπιός είναι το πιο αξιόπιστο ζώδιο αλλά δυστυχώς όλοι οι άνθρωποι λένε ψέματα και από τη λίστα δεν μπορούν να λείψουν ούτε οι Σκορπιοί. Αν αναγκαστούν να πούνε ψέματα θα το κάνουν καλά αλλά αν αρχίσεις να τους κάνεις πολλές ερωτήσεις θα καρφωθούν γιατί θα δείξουν έναν απίστευτο εκνευρισμό απέναντί σου.

Αύριο θα διαβάσετε τη συνέχεια του άρθρου, μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα για όλα τα ζώδια. Έτσι θα συνειδητοποιήσετε εγκαίρως πότε σας λέει ψέματα.

Διαβάστε ακόμα: Σταμάτα να βασανίζεσαι! Να πώς θα καταλάβεις αν ένας Αιγόκερως σε θέλει!

Keywords
Τυχαία Θέματα