Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντά στις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια! Το ερωτευμένο ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί το περασμένο καλοκαρί, ωστόσο η ηθοποιός είχε παραστάσεις στο θέατρο Άλσος και έτσι ο γάμος τους αναβλήθηκε.

Το πρωί της Δευτέρας 9/10, ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» ότι υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τον Κώστα Πηλαδάκη να πέρασαν και να περνούν μια μεγάλη

κρίση στη σχέση τους.

«Το τελευταίο διάστημα φουντώνουν οι φήμες ότι ενδεχομένως το ζευγάρι πέρασε – περνάει μια κρίση. Η Ναυσικά έδωσε και μεγάλη βαρύτητα στην καριέρα της μετά από χρόνια. Λένε ότι γι’ αυτό ο γάμος τους δεν προχώρησε», είχε αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Alpha.

Από την άλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τονίσει: «Εγώ ξέρω ότι ο σύντροφός της της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία, άρα προφανώς ένιωσε ότι είναι δεύτερη προτεραιότητα. Ο καιρός θα δείξει».

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου απαντά στις φήμες περί κρίσης στη σχέση της

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» και απάντησε για την αναβολή του γάμου της με τον Κώστα Πηλαδάκη, ενά παράλληλα σχολίασε τα όσα γράφονται για τη σχέση της με τον αγαπημένο της.

«Ο γάμος αναβλήθηκε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Όλο το καλοκαίρι είχα θέατρο. Δεν μπορούσα ταυτόχρονα να το ετοιμάσω. Δεν ήθελα να κάνω έναν γάμο, υπό πίεση. Θέλω να το χαρώ, οπότε το ανέβαλα προς το παρόν. Πάει προς άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. Πριν μερικές μέρες με “χώρισαν”. Δεν ασχολούμαι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα