Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η γνωριμία με τα παιδιά του Κώστα Πηλαδάκη και οι αποκαλύψεις για τον γάμο τους

O Κώστας Πηλαδάκης και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναμένεται να επισημοποιήσουν τον δεσμό τους, καθώς πρόκειται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η πρώηνπαίκτρια του περσινού «Survivor» παραχώρησε συνέντευξη εκπομπή «Γεια σου» και τη Νάνσυ Παραδεισανού και -μεταξύ άλλων- προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, ενώ μίλησε και για τη γνωριμία της με τα παιδιά του.

Ο γάμος με τον Κώστα Πηλαδάκη και η γνωριμία με τα παιδιά του

«Τρέχω πάρα πολύ και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες. Δεν έχω

ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν έχω κάνει τίποτα. Ο γάμος μου θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ποτέ δεν ήμουν η κλασική κοπέλα που θα ονειρευόταν τον γάμο της και πότε θα παντρευτώ και τα λοιπά και δεν είχα και την ανάγκη. Έχω μονόπετρο! Δεν το επιδεικνύω, είναι άλλο πράγμα αυτό», είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Στη συνέχεια, η ίδια δήλωσε: «Όταν γνώρισα τα παιδιά του άντρα μου, το έκανε εκείνος με έναν τόσο ωραίο και γλυκό τρόπο όπου δεν με έφερε σε καθόλου δύσκολη θέση. Είναι εξαίρετα παιδιά, είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Εγώ ως Ναυσικά είμαι πάρα πολύ φιλελεύθερο ον και δεν μου αρέσει να περιορίζω τους ανθρώπους, ούτε να είμαι υπερπροστατευτική. Δεν ξέρω τι θα λέω αν γίνω μανούλα, άλλα λες πριν άλλα μετά όταν αποκτήσεις παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Alcatrash: Αποχαιρετούν το «Καλό Μεσημεράκι» -«Ανοίγει ένας άλλος κύκλος»

Αύγουστος Κορτώ: «Yπέφερα από την αίσθηση της ομοφυλοφιλίας μου»

Μαρία Μπέη: Οδηγήθηκε στο χειρουργείο -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα