Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν σήμερα το πρωί (28/6) η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε -μεταξύ άλλων- για τα πρόβληματα υγείας που αντιμετώπισε μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνου κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο.

Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα» είπε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, η ίδια είπε ότι ένιωσε έκπληξη όταν είδε το μήνυμά του στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το αν περιμένει πρόταση γάμου γάμου από τον αγαπημέο  της, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η φίλη τους Μαρία Καλάβρια, η πρώην παίκτρια του Survivor είπε ότι δεν έχουν συζητήσει κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδικές 2022: Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Λεωνίδας Σωπρανίδης: «Έπεσα σε κώμα από το σακχαρώδη διαβήτη από ιατρικό λάθος»

Δημήτρης Μοθωναίος: Απαντά στον Λιγνάδη -«Ουδέποτε αναφέρθηκα σε εκείνον καθ΄οποιονδήποτε τρόπο»

Keywords
Τυχαία Θέματα