Νάνσυ Αλεξιάδη: Παντρεύτηκε και το αποκάλυψε από τις Σεϋχέλλες

Η Νάνσυ Αλεξιάδη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Fame Story» το 2004. Η γνωστή τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ζει έναν μεγάλο έρωτα τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια.

Πριν από έναν χρόνο, μάλιστα, η ίδια είχε αποκαλύψει πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της -με τον οποίο γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο Ντουμπάι, ωστόσο είχαν αναγκαστεί να αναβάλλουν το μυστήριο.

Τα

ξημερώματα της Τρίτης 15/11, ωστόσο, η Νάνσυ Αλεξιάδη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της τον περασμένο Αύγουστο.

«Μαζί στα καλά και στα άσχημα, στα πλούσια και στα φτωχά, στην υγεία και στην αρρώστια, μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε με τον σύζυγό της από τις Σεϋχέλλες.

View this post on Instagram

A post shared by Nancy Alexiadi (@nancyalexiadi)

«Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα», είχε δηλώσει η Νάνσυ Αλεξιάδη στο «Breakfast@Star».

Διαβάστε ακόμα:

Δώρα Χρυσικού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του Γιώργου Κιμούλη και άλλων συναδέλφων της -«Οφείλω να υπερασπιστώ τον εαυτό μου»

Βασίλης Γκουρούσης: «Έχω βρει έναν άνθρωπο που μου έχει σταθεί πραγματικά»

Αντώνης Λουδάρος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είναι πολύ ωραίο να λέει ότι ντρέπεται»

Keywords
Τυχαία Θέματα