Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η απάντηση για την αποχώρηση του Βαγγέλη Χαρισόπουλου από το “Στούντιο 4”

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος μιλώντας στην κάμερα του “Happy Day“ την Τετάρτη είχε αναφερθεί στη διακοπή της συνεργασίας του με το “Στούντιο 4″ λέγοντας:
«Διακόπηκε και πολύ γρήγορα! Εγώ έπρεπε να είμαι στους Αγίους Αναργύρους για ραδιόφωνο στις 17:50 και έπρεπε να φεύγω από το στούντιο της ΕΡΤ στις 17:00 το αργότερο. Η σκαλέτα άλλαξε στην πορεία για λόγους της εκπομπής και έπρεπε να φεύγω 17:25. Το να κάνεις αυτή την απόσταση με το άγχος είναι λίγο ψυχοφθόρο. Επίσης τελικά και ως concept δεν μου πολυπήγαινε” είπε ο ίδιος. “Δεν στεναχωρήθηκα

ιδιαίτερα, αλλά όταν διακόπτεται μια συνεργασία δεν μπορείς να φωνάζεις ‘γιούπι, έφυγα».

Οι παρουσιαστές του “Στούντιο 4” ξεκαθάρισαν κι εκείνοι από τη μεριά τους σε δηλώσεις τους στο “Breakfast @Star” πώς άλλαξαν τα πράγματα και οδηγήθηκαν σε αυτό το αποτέλεσμα.

«Ήταν πρακτικό το πρόβλημα. Όπως σε όλες τις εκπομπές, παίζουμε τη συνέντευξη στο τέλος. Επειδή όμως στο Dot δεν το κάναμε έτσι και μας πήγαινε καλά, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τη σκαλέτα και φέραμε τη συνέντευξη μπροστά. Ξέραμε ότι πρέπει να φεύγει νωρίς.

Οπότε, θα είχαμε τον Βαγγέλη μία ώρα. Αυτό άλλαξε όμως. Κι έτσι περιορίστηκε ο χρόνος του Βαγγέλη στα 10 λεπτά. Κι εμείς αισθανόμασταν άσχημα απέναντί του κι εκείνος αισθανόταν άσχημα γιατί πραγματικά δεν μπορούσε να δώσει αυτό που ήθελε», εξήγησε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε ακόμα:

Βασίλης Μπισμπίκης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την προσωπική ζωή του

O Νίκος Αλιάγας σε σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά του

Τζένη Μπαλατσινού: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας συνοδευόμενη από τους γιους της – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα