Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της έγινε 2 ετών -Οι φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της!

Το Καλοκαίρι του 2021 η Νάντια Μπουλέ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. Από εκείνη τη στιγμή όλα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο για το ερωτευμένο ζευγάρι, αφού ο ερχομός της μικρής Σεμέλης έχει φωτίσει με τον ποιο όμορφο τρόπο τη ζωή τους.

Την περασμένη Κυριακή 16/7, η κόρη του ζευγαριού είχε τα γενέθλιά της! Η Σεμέλη έκλεισε δύο χρόνια ζωής και με αφορμή των γενεθλίων της, οι γονείς της ετοίμασαν ένα εντυπωσιακό πάρτι για εκείνη.

Την

ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε η Νάντια Μπουλέ μέσα από τα social media όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικέες φωτογραφίες από το από το πάρτι γενεθλίων της κόρης της, τις οποίες συνόδευσε με ένα τρυφερό μήνυμα.

«2 χρόνια ευτυχίας μαζί σου. 2 χρόνια που κοιμάμαι και ξυπνάω με τη σκέψη σου. Να σε χαιρόμαστε φωτεινό μου πλάσμα. Σ’ αγαπάμε ως τον ουρανό κι ακόμα παραπάνω», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η γλυκιά μανούλα.

View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Διαβάστε ακόμα:

Άννα Φλωρινιώτη: Υποβασταζόμενη στο μνημόσυνο του μπαμπά της – «Επιτέλους ανεβαίνει στον ουρανό, 40 ημέρες γυρνούσε»

Γωγώ Γαρυφάλλου: Περιγράφει την επίθεση που δέχτηκε η κόρη της σε παιδότοπο -«Την έχει βουτήξει από τον λαιμό και να την έχει βάλει κάτω»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Θα καούμε, στείλτε βοήθεια από αέρος» -Η έκκληση για τη μεγάλη φωτιά στον Κουβαρά

Keywords
Τυχαία Θέματα