Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης: Διακοπές με τις κόρες τους στην Καρδαμύλη – Φωτογραφίες

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης μετά την οικογενειακή εκδρομή που έκαναν στην Τήνο, επισκέφτηκαν ακόμα έναν πολύ αγαπημένο τους προορισμό, την Καρδαμύλη. Το ζευγάρι βρίσκεται σχεδόν κάθε χρόνο στο συγκεκριμένο γραφικό και γεμάτο ομορφιές χωριό της Μεσσηνίας και ζει στιγμές ξεγνοιασιάς που το συντροφεύουν όλο τον χειμώνα.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου και ο Μάξιμος Μουμούρης μπορεί να έχουν μία απαιτητική καθημερινότητα

και περιορισμένο ελεύθερο χρόνο, ωστόσο οι κόρες τους είναι πάντοτε προτεραιότητα και έτσι κάποιες ώρες μέσα στην ημέρα είναι αφιερωμένες σε εκείνες.

Το ταξίδι στην Καρδαμύλη, λοιπόν, αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για τη Νάντια Γιαννακοπούλου και τον Μάξιμο Μουμούρη για να περάσουν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους και να κάνουν όσα δεν προλαβαίνουν να κάνουν όταν βρίσκονται στην πόλη και κινούνται στους γρήγορους ρυθμούς της.

Η βουλευτής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Μεσσηνία, δείχνοντάς μας πόσο έχουν μεγαλώσει οι τρεις κόρες τους.

«Οικογενειακές στιγμές στην Καρδαμύλη… Θα μας συνοδεύουν και θα μας δίνουν δυναμη όλο το χειμώνα. Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Ξανά εδώ. Σε αυτό το μαγικό μέρος», έγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Nadia Giannakopoulou (@ngiannakopoulou)

Διαβάστε ακόμα:

 Snik: Ανέβαλε live για λόγους υγείας – Η ανακοίνωση

 Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: 10 χρόνια μαζί! Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Εγκλωβισμένη για 6 ώρες στην Εθνική – «Τα παιδιά φρίκαραν από την πείνα»

Keywords
Τυχαία Θέματα