Ναταλία Γερμανού: «Είναι μια από αυτές τις ημέρες που δε θέλω να κάνω άλλο τηλεόραση»

Το μεσημέρι του Σαββάτου (18/02), η Ναταλία Γερμανού προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με την ομάδα της πως όταν μπήκε στο πλατό και είδε τον εαυτό της στο μόνιτορ, είπε αμέσως, «πως είμαι έτσι, χάλια μαύρα». Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού εξομολογήθηκε πως η σημερινή μέρα ήταν μια από αυτές που δεν ήθελε να κάνει τηλεόραση.

«Είναι σήμερα μια από αυτές τις μέρες που κατεβαίνω κάτω, μας βάζουν μικρόφωνα, καλώδια, κτλ. Κοιτάζω το μόνιτορ

και λέω, “Χριστέ μου, πως είμαι έτσι;” και αρχίζω, “χάλια μαύρα, ανεβάστε, κατεβάστε, σβήστε, ανάψτε”.

Μετά λέω στον Παναγιώτη, “τίποτα, είναι μια από αυτές τις μέρες που δε θέλω να κάνω άλλο τηλεόραση, αποφάσισα να τη σταματήσω”» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Σας θυμίζουμε ότι πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια ανανέωσε το συμβόλαιό  της με τον Alpha. Η Ναταλία Γερμανού θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά με τους τηλεθεατές του «Καλύτερα δε γίνεται» και την επόμενη σεζόν, αφού πλέον το μεσημεριανό ραντεβού τους έχει γίνει συνήθεια.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση του σταθμού, η Ναταλία Γερμανού έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Όταν πλησιάζει ένα συμβόλαιο προς το τέλος του, γίνονται κάποιες προτάσεις πάντα. Απλώς εγώ δεν τις λέω ποτέ, δεν τις δημοσιοποιώ. Τα ζυγίζω τα πράγματα όταν φτάνει η ώρα και συνήθως παίρνω την απόφαση βασιζόμενη στο ένστικτό μου.

Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να κάνω καμία αλλαγή στο “Καλύτερα δε γίνεται”. Αγαπώ αυτή την εκπομπή, που σημαίνει ότι αγαπώ και την ομάδα της και πίσω από τις κάμερες, αλλά και μπροστά από τις κάμερες. Προσωπικά θα ήθελα να μην αλλάξει τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Το τρυφερό μήνυμα για την νονά του μωρού της

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για τη συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου: «Τελικά ήταν για καλό που κράτησε μόνο έναν μήνα»

Victor Vernicos: Η αντίδρασή του όταν του ανακοινώθηκε πως θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

Keywords
Τυχαία Θέματα