Νέα είσοδος στις “Άγριες Μέλισσες”-Ο ηθοποιός που εισβάλλει στη σειρά!

Στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στις εξελίξεις των “Άγριων Μελισσών” και ο Αλέξης Μίχας έκανε ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως ο ηθοποιός, Θάνος Χρόνης εισβάλλει στη σειρά και θα υποδυθεί τον ρόλο του γιατρού Αργυρίου που θα προσπαθήσει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη. 

“Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του Μιλτιάδη. Βλέπουμε ότι ο Μιλτιάδης είναι διαταραγμένος και γι’ αυτή τη ψυχική του κατάσταση ευθύνονται αυτά που έχει περάσει, αλλά και το ηλεκροσόκ που ήταν δυστυχώς μια διαδεδομένη στους ψυχικά

ασθενείς τη δεκαετία του 1960. Τον εξορκισμό δεν θα τον κάνει ο παπά-Γρηγόρης, αλλά ένα άλλο πρόσωπο. Παράλληλα όμως θα αλλάξει και φαρμακευτική αγωγή, θα τον αναλάβει ένας νέος γιατρός. Πρόκειται για τον γιατρό Αργυρίου τον οποίο συστήνει στον Μιλτιάδη η Ανέτ ως φίλο της. Δηλαδή δεν λέει στον αδερφό της ότι είναι γιατρός. Ο Αργυρίου θα προσπαθήσει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη. Τον ρόλο αυτό θα υποδυθεί ο ηθοποιός, Θάνος Χρόνης.”, ανέφερε ο δημοσιογράφος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η εξομολόγηση της Φαίης για τη συνέντευξη της Κικής Λιτσάκη: “Έβαλα τα κλάματα…” 

Ανταλλαγή εξωδίκων για Ραχήλ Μακρή και Νίκο Κοκλώνη-Το J2US και ο λόγος της αντιπαράθεσης  

Ο Τρύφωνας Σαμαράς απαντά εάν ευθύνεται για την αποχώρηση της Τέτας Καμπουρέλη από το Style me Up! 

Keywords
Τυχαία Θέματα