Νεφέλη Ορφανού: «Φέρτε εικόνα να την φιλήσω για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και την Χριστίνα Πατσιώκα μίλησε σήμερα το πρωί (14/4) η Νεφέλη Ορφανού!

Η γνωστή ηθοποιός ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Παύλο Χαϊκάλη με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, τονίζοντας πως είχε μια υπέροχη συνεργασία μαζί τους, ενώ όσαν αφορά τον πρώτο, αποκάλυψε πως θα πήγαινε ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του εάν της το ζητούσαν.

«Για μένα και ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι δύο πάρα πολύ αγαπημένοι συνάδελφοι. Ήθελα να δώσω μια συνέντευξη και αναρωτιόμουν,

εγώ γιατί έχω περάσει χρυσά μαζί τους; Εξηγήστε το! Πανέμορφη ήμουν και… κουνιστός άνθρωπος. Δεν ήμουν καμία που κοιμόταν όρθια. Εμένα γιατί αυτοί οι άνθρωποι μου έχουν φερθεί καταπληκτικά; Εξηγήστε το. Ειλικρινά σας το λέω… Φέρτε μου την εικόνα να την φιλήσω», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, η Νεφέλη Ορφανού κατέληξε πως «κανείς δεν με έχει καλέσει ως μάρτυρα υπεράσπισης στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Αν μου το ζητουσε κανείς, θα πω αυτά που λέω και σε εσάς. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμουν για τρεις, τέσσερις σεζόν στο θέατρο Μουσούρη. Έπαιξα, έκανα, πολύ στενά, το βράδυ με περίμενε γιατί έβγαινα τελευταία να με πάει μέχρι το αυτοκίνητο. Μέχρι εκεί. Εγώ δεν είδα κάτι άλλο » συμπλήρωσε η Νεφέλη Ορφανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Θυμάμαι μια φορά που είχα πρόβλημα συναισθηματικό, έκλαιγα στο καμαρίνι και ο Πέτρος ήρθε να με ρωτήσει τι έγινε. “Πες μου ποιος σου έκανε κακό να πάω εγώ να τον βρω” μου είπε και έκανε σαν τρελός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Αφροδίτη Σκαφιδά: Η on camera εξομολόγηση για τον Πύρρο Δήμα -«Είμαστε σε πολύ καλή φάση»

Φοίβος Παπαδάκης: «Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με 10 τηλεοράσεις»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ρίχνει τα “καρφιά” του για γνωστή παρουσιάστρια- «Είπε δεν μας παίζει στην εκπομπή της, αλλά…»

Keywords
Τυχαία Θέματα