Νικόλας Ράπτης: «Μου έλεγε η σύντροφός μου να βγούμε και δεν είχα λεφτά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» και τη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε σήμερα (06/02) ο Νικόλας Ράπτης.

Ο νεαρός παρουσιαστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στη γνωριμία με την σύντροφό του, καθώς και στα οικονομικά προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για τις “Μύγες” μάς πήρε ο Γρηγόρης από το Netwix, τριπλέτα τότε, εγώ, ο Φάνης και ο Θανάσης. Σήμερα έχουμε επαφές στα social. Όταν αλλάζει η καθημερινότητα και η δουλειά σου… Ήμασταν πολύ καλοί συνεργάτες, μιλάμε στα social αλλά δεν βρισκόμαστε.

Αν

έχεις περάσει από τα πολύ χαμηλά εκτιμάς πάρα πολύ τα πράγματα όταν σου συμβαίνουν στη ζωή. Εγώ πέρασα κομμάτια πολύ δύσκολα επαγγελματικά. Είχα μείνει επτά μήνες απλήρωτος και αν δεν είχα την οικογένειά μου από την επαρχεία… Έμεινα απλήρωτος, με στήριξε η οικογένειά μου, μου λέγαν “μη στεναχωριέσαι, παιδί μου, είμαστε εμείς εδώ και κάνε αυτό που θες”. Υπήρξαν και σημεία που φίλοι μού έλεγαν να τα παρατήσω. Υπήρχαν στιγμές που όταν γνώρισα την σύντροφό μου μού έλεγε να βγούμε έξω και της έλεγα πως δεν έχω λεφτά για να βγούμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Θλίψη! Έφυγε από τη ζωή η στιχουργός Μαριανίνα Κριεζή

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού «παγώνει» τους παίκτες

Δολοφονία Άλκη στη Θεσσαλονίκη: Δέκα εντάλματα, τέσσερις συλλήψεις

Keywords
Τυχαία Θέματα