Νικολέττα Ράλλη: Βαφτίζει την κόρη της -Πότε και πού θα γίνει το μυστήριο

Τον Ιούνιο του 2020, η Νικολέττα Ράλλη έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο. Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι που σήμερα είναι 2 ετών και τους έχει χαρίσει αμέτρητες χαρούμενες στιγμές.

Πότε και που θα γίνει όμως η βάφτιση της μικρής;

Η Νικολέττα Ράλλη

και ο επιχειρηματίας σύντροφός της μέχρι στιγμής δεν έχουν πραγματοποιήσει την βάφτιση της κόρης τους, καθώς οι υποχρεώσεις είναι πολλές και τους κρανάνε πίσω. Μπορεί η παρουσιάστρια να είχε κάνει γνωστό μέσα από το Instagram πως θα ήθελε η βάφτιση να γίνει τέλη της Άνοιξης ή μέσα στον Ιούνιο, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Πολυξένης Καραμίχα στην Real News, αυτό το διάστημα το ζευγάρι σχεδιάζει τη βάφτιση της κόρης του και επιθυμία του είναι να γίνει ένα όμορφο πάρτι με τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο, ενώ η μικρή θα πάρει το όνομα Σοφία.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Νικολέττα Ράλλη είχε κάνει γνωστό μέσα από τα social media πως την κόρη της θα βαφτίσει η πολύ καλή της φίλη, Βίβιαν Ρουβέλα.

«Σοφία θα είναι το όνομά της. Είναι το όνομα της μητέρας του Μιχάλη. Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα», είχε αποκαλύψει η Νικολέττα Ράλλη σε παλαιότερη συνέντευξή.

Διαβάστε ακόμα:

«Μεγάλη τηλεοπτική αηδία το Survivor, τέλεια καταστροφή»

Μιμή Ντενίση: Οι σπάνιες φωτογραφίες με την Μαριτίνα με αφορμή τα γενέθλιά της!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Απαντά για το αν θα παντρευτεί τελικά με τον Κώστα Πηλαδάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα