Νίκος Χαρδαλιάς: «Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο, ήμουν έξι μέρες άγρυπνος»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ANT1 «Το Πρωινό» και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γιώργο Λιάγκα με αφορμή την υποψηφιότητά του στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι δύο άνδρες αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, ενώ ο παρουσιαστής ρώτησε τον καλεσμένο του και για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε περάσει με την υγεία του πριν από δύο χρόνια.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε πάθει ισχαιμικό επεισόδιο, χωρίς να έχει κάποιο προηγούμενο πρόβλημα στην καρδιά.

Παρά την ταλαιπωρία που υπέστη, ο ίδιος εξομολογήθηκε πως δεν φοβήθηκε καθόλου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς για την περιπέτεια της υγείας του

«Πέρασα ισχαιμικό επεισόδιο στις 16 Αυγούστου 2021. Το έπαθα μετά από έξι μέρες αγρυπνίας. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την καρδιά. Κατάλαβα πως κάτι δεν πήγαινε καλά, μίλησα με τον καρδιολόγο μου και έσπευσα. Όλα καλά. Πρέπει να κοιμάσαι, πρέπει να ακολουθείς τις οδηγίες. Πέρα από την αδρεναλίνη, πρέπει να ακολουθείς κάποιους βασικούς κανόνες.

Το να κοιμάσαι 5-6 ώρες την ημέρα είναι σημαντικό. Από τότε έχω αλλάξει σε γενικές γραμμές τον τρόπο της ζωής μου. Περισσότερη άθληση, όχι όση θα ήθελα. Παίρνω και φαρμακευτική αγωγή μετά την επέμβαση. Δε φοβήθηκα ποτέ. Ο φόβος είναι κάτι σχετικό.

Εμείς ήμασταν έξι μέρες που είχαμε 583 φωτιές. Δεν ήθελα να κοιμηθώ και να ξυπνήσω και να έχω χάσει κανέναν. Αυτό που προείχε ήταν να μην χαθεί κανείς», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα