Νίκος Φλωρινιώτης για το θέμα υγείας: «Δεν έχει τελειώσει, έχω μεγάλη πορεία»

Ο Νίκος Φλωρινιώτης και η αδερφή του, Άννα Φλωρινιώτη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» για τον πατέρα τους και αείμνηστο καλλιτέχνη Γιάννη Φλωρινιώτη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν από λίγο καιρό. Ο Νίκος Φλωρινιώτης ρωτήθηκε και για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγεία του και αποκάλυψε πως ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει.

«Ακόμα αντιμετωπίζω το πρόβλημα υγείας. Δεν έχει τελειώσει, έχω πολλή πορεία μπροστά μου και προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά γι’ αυτό ξεκίνησα και τη δουλειά, σαν ψυχοθεραπεία»,

ήταν τα λόγια του Νίκου Φλωρινιώτη για τη μάχη που δίνει.

Όταν ο δημοσιογράφος τους ρώτησε, αν το όνομα «Φλωρινιώτης» αποτέλεσε τροχοπέδη, τότε ο ίδιος δήλωσε: «Δεν προσπαθώ να γίνω σαν εκείνον. Δεν θα γίνω σαν τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν ένας και μοναδικός. Δεν είμαι ο πατέρας μου και θέλω να κάνω τη δική μου πορεία. Δε μπορώ να τον αντιγράψω, ούτε να τον φτάσω. Ο Φλωρινιώτης είναι ο Φλωρινιώτης».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή, αποκάλυψε: «Υπέφερε εδώ και χρόνια από ΧΑΠ. Δεν περιμέναμε να φύγει από τη ζωή. Ο πατέρας μου είχε μείνει αρκετή ώρα χωρίς οξυγόνο και οι γιατροί μας είπαν ότι καλύτερα που δεν ξύπνησε γιατί θα ήταν “φυτό”, δεν θα μας αναγνώριζε».

Και η Άννα Φλωρινιώτη πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα ζήσει άλλα 10 χρόνια και το πιστεύαμε. Μας έλεγε ότι θα φύγει στα 87».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη παντρεύτηκε! Φωτογραφίες

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία της ομάδας του «Πρωινού» από το γραφείο

 Μπέσσυ Αργυράκη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα