Νίκος Καρβέλας – Έλενα Φερεντίνου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες από τη στιγμή που ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου έγιναν γονείς! Ο γνωστός καλλιτέχνης έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά στα 70 χρόνια του κι έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος!

Τόσο ο Νίκος Καρβέλας όσο και η Έλενα Φερεντίνου έχουν αποστασιοποιηθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και επιθυμούν να μην εκθέτουν την προσωπική ζωή τους, μεγαλώνοντας τον γιο τους μακριά

από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Αυτός είναι και ο λόγος που είναι ελάχιστες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε κάποια έξοδο. Προτεραιότητα και για τους δύο αποτελεί ο γιος τους κι έχουν αφοσιωθεί στην ανατροφή του.

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, ο Νίκος Καρβέλας και η Έλενα Φερεντίνου – οι οποίοι ζουν μόνιμα στην Καλαμάτα – αποφάσισαν να ταξιδέψουν για λίγες ημέρες στο Λονδίνο, κάνοντας έτσι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητα, όπως αποκαλύπτει η «Real Life».

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι έχει αποφασίσει και το όνομα που θα δώσει στον γιο του, το οποίο δεν είναι άλλο από το όνομα του πατέρα της Έλενας Φερεντίνου, Φαίδωνας. Οι δυο τους σχεδιάζουν την βάπτιση του γιου τους, προσπαθώντας να μην διαρρεύσει καμία σχετική πληροφορία.

Διαβάστε ακόμα:

 Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει εντολή δολοφονίας για τον Ορέστη

 Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο ο γιος του, Δημήτρης

 Γωγώ Τσαμπά: «Με πήρε ο ύπνος στο τιμόνι, θα έπεφτα στον γκρεμό»

Keywords
Τυχαία Θέματα