Νίκος Κοκλώνης: «Αυτό που έκαναν η Κατερίνα Καινούργιου και η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα το ξεχάσω ποτέ»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος» ήταν το βράδυ της Τρίτης (21/02) ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την επαγγελματική του σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Κατερίνα Καινούργιου, ενώ παράλληλα αποκάλυψε και πώς κατάφερε να γίνει παραγωγός.

Για το πώς κατάφερε να γίνει παραγωγός:

«Εγώ έγινα παραγωγός από σπόντα. Ήμουν σε μια εκπομπή, με ένα παραγωγό που ήταν… “μην σου τύχει”. Και είπα ότι θα γίνω εγώ παραγωγός και αν τα καταφέρω τα κατάφερα.

Κατανοώ ότι σε μια παραγωγή πρέπει όλα να είναι οικονομικά, αλλά αν είναι να δώσω 1,5 ευρώ αντί για ένα σε μια εκπομπή και να την έχω για άλλα τρία χρόνια, αξίζει να επενδύσω. Εγώ βλέπω το δάσος και όχι το δέντρο».

Για την επαγγελματική του σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου και την Κατερίνα Καινούργιου: «Με την Κατερίνα Καινούργιου και τη Σίσσυ Χρηστίδου είμαστε  τεσσεράμισι χρόνια μαζί και εύχομαι να είμαστε άλλα 100 χρόνια μαζί.

Και η Κατερίνα και η Σίσσυ όταν ήταν να φύγω από το ΟPEN, ήρθαν στο γραφείο μου και μου είπαν εμείς θα έρθουμε μαζί σου. Αυτό εγώ δεν το ξεχνάω. Και μακάρι να είμαι καλά και να έχω λεφτά, να τις στηρίζω όπως με στήριξαν».

Θυμίζουμε ότι ο  Νίκος Κοκλώνης είναι ο παραγωγός των εκπομπών που παρουσιάζουν οι δυο παρουσιαστές στο MEGA και τον Alpha αντίστοιχα.

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί αυτή την εβδομάδα

Κατερίνα Καινούργιου: Ξεσπά για τα αρνητικά σχόλια στην Ιωάννα Τούνη -«Άι μωρή, εσύ το κρατάς καλύτερα το μωρό;»

Γιάννης Βαρδής για Βανδή – Μπισμπίκη: «Εγώ προσωπικά προσπαθώ να μην ασχοληθώ καθόλου»

Keywords
Τυχαία Θέματα