Νίκος Λεκάκης: Το αντίο στις “Άγριες Μέλισσες”: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Άγγελό μου, καλό ταξίδι φίλε»

Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να έχουν ρίξει αυλαία εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο ο Νίκος Λεκάκης θέλησε ετεροχρονισμένα να αποχαιρετήσει την επιτυχημένη σειρά που τον σύστησε στο ευρύ κοινό.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον ήρωά του στη σειρά και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Καθυστέρησα λίγο αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Με τη σειρά μου θέλω κι εγώ να αποχαιρετήσω τον Άγγελο μου, που με έμαθε

πολλά, όπως το πως ζούσαν και σκέφτονταν κάποτε οι άνθρωποι, πως ερωτεύονταν, πως αγαπούσαν, τι θα πει ακεραιότητα κι αβρότητα μα κυρίως με τι ιδανικά και δύναμη ψυχής αξίζει να ζει κανείς.

«Καλό ταξίδι φίλε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την ευκαιρία και το ταξίδι στους αγαπημένους. Όλους τους συνεργάτες, όλους τους συναδέλφους, όλους τους τεχνικούς, όλη τη συγγραφική ομάδα, όλη την παραγωγή, όλους όσοι με φροντίδα και γενναιοδωρία με αγκάλιασαν στην πρώτη μου αυτή δουλειά που ακούει στο όνομα Άγριες Μέλισσες και που δε θα ξεχάσω ποτέ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Lekakis (@nikoslekakis)

Διαβάστε επίσης: 

Ιωάννα Τούνη: Το τρολ βίντεο για την εξέλιξη της σχέσης της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Άννα Κουτσαφτίκη για τις εξελίξεις στη “Μουρμούρα”: «Τα γεγονότα θα είναι πολύ πιο πιπεράτα»

Γενέθλια για τη Μυριέλλα Κουρεντή! Οι τρυφερές ευχές του John Λυγνού

Keywords
Τυχαία Θέματα