Νίκος Μουτσινάς: Έξαλλος με τον Γιώργο Λιάγκα -«Είπε σε ποιο νοσοκομείο είμαι κι έστειλε και κάμερα»

Ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε σήμερα Τρίτη 6/6 πίσω στο πόστο του στο «Καλό Μεσημεράκι» μετά από μια εβδομάδα εισαγωγής στο νοσοκομείο.

«Τα καταφέραμε! Πρεμιέρα σήμερα, πρεμιέρα. Δείξτε μου έναν εργοδότη που μπαίνει στο νοσοκομείο για να πάρετε ρεπό», είπε -μεταξύ άλλων- με χιουμοριστική διάθεση στην έναρξη ο παρουσιαστής.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς δε δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1 αποκάλυψαν σε ποιο νοσοκομείο βρισκόταν,

ενώ παράλληλα έστειλαν και κάμερα.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ρε Γιώργο, πας με τα καλά σου τελικά; Με εκνεύρισε όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Βγήκε και είπε σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Σταματήστε να λέτε πράγματα που είναι προσωπικά για τον άλλον. Ξέρετε πώς θύμωσα; Σταματήστε να το κάνετε αυτό.

Δεν είναι δημοσιογραφία να πεις σε ποιο νοσοκομείο είμαι. Πραγματικά, είναι μπούρδα, κόφτε το λίγο. Και έστειλε και κάμερα. Και ήρθε η κοπέλα η Φαίη, η καημένη, με την κάμερα και αντιμετώπισε τον… ημιασθενή. Δεν ήταν ωραίο. Ήμουν ευγενής», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε στη συνέχεια «πραγματικά, λίγο να συζητήσουμε για το θέμα “δημοσιογραφία”».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Σολωμού: Στο πλευρό της Ζέτας Μακρυπούλια -Ξεσπά κατά της ίδιας αεροπορικής εταιρίας

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον σύζυγός της και η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη

Καλομοίρα: «Έχω ζηλέψει πωλήτρια ρούχων που εξυπηρετούσε τον άνδρα μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα