Νίκος Οικονομόπουλος: Η on camera αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή και το φημολογούμενο ντοκιμαντέρ

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Νίκος Οικονομόπουλος, με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών του στην Αθήνα.

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε -μεταξύ άλλων- για το ντοκιμαντέρ που φημολογείται ότι θα κάνει, αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν θα είναι ντοκιμαντέρ για τη ζωή μου. Θα δείτε πράγματα για τη δουλειά και λίγο από την προσωπική μου ζωή. Δε νομίζω ότι η ζωή μου έχει ενδιαφέρον», τόνισε σχετικά με το ντοκιμαντέρ.

«Πολλές φορές γράφονται πράγματα που δεν

ισχύουν, αλλά αν ξεκινήσεις να απαντάς αυτό παίρνει έκταση χωρίς λόγο. Δεν έχω πάρει ποτέ τηλέφωνο κανέναν. Αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν… Στις μέρες μας πουλάει μόνο το κακό και όχι το καλό. Η κριτική και τα λαϊκά δικαστήρια υπάρχουν παντού», συνέχισε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την κοπέλα που παίζει στο τελευταίο του video clip, ο ίδιος απάντησε πως «δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό. Για την προσωπική μου ζωή δεν απαντάω. Δεν χρειάζεται να απαντάω συνέχεια γι’ αυτό. Είτε υπάρχει κάτι είτε όχι, δεν θέλω να απαντήσω. Συγγνώμη».

Διαβάστε ακόμα:

Έλενα Κρεμλίδου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το revenge porn βίντεο -«Eίχα περάσει πολύ δύσκολα»

Ελίνα Παπίλα: Η άγνωστη πρόταση από τον ΣΚΑΪ και η γνωριμία με την Ιωάννα Μαλέσκου

Maestro: Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας οδηγεί σε αδιέξοδο τον Ορέστη

Keywords
Τυχαία Θέματα