Νίκος Οικονομόπουλος: Ο έντονος εκνευρισμός με θαμώνα – «Μην το κάνεις γιατί με νευριάζει»

Ο Νίκος Οικονομοπούλος συνεχίζει την καλοκαιρινή περιοδεία του, ταξιδεύοντας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος μαζί με την ομάδα του και χαρίζοντας στους θαυμαστές του μοναδικές στιγμές σε κάθε εμφάνισή του. Ο γνωστός καλλιτέχνης αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους της γενιάς του, συνεπώς κάθε live του στέφεται από απόλυτη επιτυχία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος ανήκει στην κατηγορία εκείνων που έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ και έτσι σπάνια δίνει συνεντεύξεις και ακόμα πιο σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Ωστόσο, σε παλιότερη συναυλία του είχε αναφέρει πόσο τον ενοχλεί να του πετάνε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο.

Σε πρόσφατη συναυλία του, λοιπόν, ένας θαμώνας έκανε αυτό το λάθος, προκαλώντας την αντίδραση και τον εκνευρισμό του τραγουδιστή. Ο εν λόγω άνθρωπος πέταξε ένα πανέρι στο κεφάλι του Νίκου Οικονομόπουλου την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι «Μελαγχολία μου» και έτσι δεν άργησε να λάβει απάντηση από τον καλλιτέχνη.

«Μην το κάνεις αυτό γιατί με νευριάζει», είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος, δείχνοντας με το δάχτυλο τον άνθρωπο που του πέταξε το πανέρι. Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στο Tik Tok και πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως ο θαμώνας πετούσε επίτηδες τα πανέρια στο πρόσωπο του τραγουδιστή μέχρι που εκείνος αντέδρασε.

@vaggelis_iosifidis

Αντίδραση Οικονομόπουλου όταν του πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο #oikonomopoulos #almyrabeach #foryourpage #fyp #mpesfypgamw #fypシ #nikosoikonomopoulos

♬ πρωτότυπος ήχος – Βαγγελης Ιωσηφιδης

Διαβάστε ακόμα:

 Πρεμιέρα για την «Κοινωνία Ώρα MEGA»! Η ανακοίνωση των παρουσιαστών για τις αλλαγές

 Τζένη Μελιτά: «Έκανα το πιο τρελό και ανατρεπτικό bachelorette πάρτι» -Φωτογραφίες

 Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα το σκάει με τον Μάρκο και τα παιδιά τους

Keywords
Τυχαία Θέματα