Νίκος Πολυδερόπουλος: «Μπήκα στο ασανσέρ και μια κυρία άρχισε να ουρλιάζει»

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος πριν από λίγα χρόνια συμμετείχε στη δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Τατουάζ», η οποία προβαλλόταν μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ένα περιστατικό από εκείνη την εποχή που τον είχε ταράξει αρκετά.

«Είχα αγχωθεί σε ένα γύρισμα με φόνο, ένιωθα σαν να το είχα κάνει εγώ πράγματι. Υπήρχαν αντιδράσεις από τον κόσμο. Θυμάμαι έχω μπει σε ένα ασανσέρ και ήταν μέσα μια κυρία. Και μόλις πήγα να πατήσω το κουμπί,

ούρλιαξε και της λέω “είμαι άκακος”. Με έλεγαν φονιά».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Νίκος Πολυδερόπουλος μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και το κομμάτι της παρουσίασης.

«Αν μου γίνει πρόταση για παρουσίαση και είναι κάτι που με αντιπροσωπεύει, φυσικά, γιατί όχι;», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος όταν ρωτήθηκε για το αν θα έμπαινε στη διαδικασία να παρουσιάσει κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Κλείνοντας, ο ηθοποιός είπε για την προσωπική του ζωή: «Όλα τα σενάρια είναι ανοικτά, υγεία να υπάρχει στο ζευγάρι και όλα τα άλλα λύνονται. Θα με ενδιέφερε η δημιουργία οικογένειας, όταν… μεγαλώσω».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Βογιατζής: Η σορός του θα αποτεφρωθεί στη Ριτσώνα –Όσα δήλωσε ο γιος του

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι -Το τελευταίο live και η μάχη του με τον καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα