Νίκος Πολυδερόπουλος: Γενέθλια για τη σύντροφό του! Η κοινή φωτογραφία τους

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εδώ και αρκετό καιρό έχει αποχωρήσει από το group των singles, μιας και έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Βαλασίας Συμιακού. Ο γνωστός ηθοποιός ουδέποτε έχει μιλήσει για την προσωπική ζωή του ανοιχτά, επιλέγοντας έτσι να διαχωρίσει τη δουλειά από την εκάστοτε σχέση του και να την προστατέψει από τη δημοσιότητα.

Μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ο Νίκος Πολυδερόπουλος, που φέτος απολαμβάνουμε στον ρόλο του

«Σταυρή» στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του, αποφεύγοντας να κάνει κάποιο σχόλιο.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η Βαλασία Συμιακού είχε γενέθλια και ο δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να της ευχηθεί δημόσια, ανεβάζοντας στο προφίλ του μια κοινή φωτογραφία. Το ζευγάρι ποζάρει στον φακό αγκαλιασμένο και χαμογελαστό. Όπως θα δείτε, οι δυο τους ταιριάζουν πολύ!

«Χρόνια σου πολλά», σημείωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος στην ανάρτησή του.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night show», ο Νίκος Πολυδερόπουλος είχε αναφερθεί στο κομμάτι των σχέσεων και είχε εξομολογηθεί πώς του αρέσει να λειτουργεί μέσα σε αυτή:

«Σε μία σχέση πρέπει να νιώθουμε ότι δεν έχουμε σχέση, να μπορεί ο καθένας να κάνει ό,τι θέλει, να νιώθει ελεύθερος. Να το πω πιο απλά, αν θέλω να πάω στην Γαύδο θα μου πει, “πήγαινε” αν και αυτή θέλει να πάει εκεί θα της πω “πήγαινε”. Αν λέμε “μην πας εκεί”, “μην κάνεις αυτό” και η ζήλια και το ένα και το άλλο… έτσι φθείρεται η σχέση. Δεν είμαι ζηλιάρης, παλιά ζήλευα, οι άνθρωποι δεν είναι δικοί μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Ασημίνα Χατζηανδρέου για Κατερίνα Δαλάκα: «Τη νύχτα του “πολέμου” μίλησες παραπάνω από μένα»

 Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Σαν σήμερα το 2022 έμαθαν για την εγκυμοσύνη – Η τρυφερή ανάρτηση

 Αργύρης Πανταζάρας: «Πέντε μεγάλα ονόματα έτρωγαν την πίτα και τους πιτσιρικάδες τούς έπαιζαν οι 40άρηδες»

Keywords
Τυχαία Θέματα