Νίκος Συρίγος: Η on camera αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη -«Έχω αποφασίσει ότι…»

Εδώ και μερικούς μήνες, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φημολογείται πως είναι σε σχέση με τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Η γνωστή ερμηνεύτρια έγινε γνωστό πριν από αρκετούς μήνες πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Σπύρο Δημητρίου, με τον οποίο είχαν ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου στις Σπέτσες.

Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Νίκος Συρίγος πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο

για να απολαύσουν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου. Οι δυο τους βρέθηκαν και στα παρασκήνια προκειμένου να συγχαρούν τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, ενώ παράλληλα φωτογραφήθηκαν και μαζί του.

Η κάμερα του «Fay’s Time» συνάντησε τον Νίκο Συρίγο λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», όπου ο ίδιος αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για  την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου και η αντίδρασή του στην ερώτηση για την  Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Πάμε μια χαρά με τις προετοιμασίες. Είναι μια περίοδος που προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, να βρούμε τα θέματά μας. Η Βάλια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και τα παιδιά που έφυγαν είναι φίλοι και εκεί που θα πάνε να είναι για καλύτερα και εμείς καλύτεροι και από πέρυσι.

Δεν έχουμε βρεθεί ακόμη στον αέρα αλλά επειδή η Βάλια είναι καλό παιδί νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι ότι θα πάμε ως έχει. Αν θεωρήσει κάποιος ότι μπορώ να κάνω δική μου εκπομπή να το συζητήσουμε. Αλλά είμαι μια χαρά εδώ που είμαι», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

Όταν ρωτήθηκε στη συνέχεια για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Νίκος Συρίγος ανέφερε: «Δεν έχω να πω κάτι. Έχω αποφασίσει ότι έτσι θα πορευτώ, δεν έχω να πω και κάτι, είναι όλα καλά».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Νίκος Συρίγος:

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Σταυροπούλου: Η ανάρτηση με τη Δανάη Μπάρκα πριν από την πρεμιέρα της

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Βγήκα από μια δύσκολη σχέση, δεν περνούσα καλά»

Έγκυος η Γιάννα Παναγοπούλου: «Ο Θεός μας έδωσε αυτό το ανέλπιστο δώρο»

Keywords
Τυχαία Θέματα