Νίκος Συρίγος: Πώς αντέδρασε όταν ρωτήθηκε αν η κόρη του έχει γνωρίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην το έχουν ανακοινώσει οι ίδιοι, όμως όπως όλα δείχνουν ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι ζευγάρι εδώ και περίπου πέντε μήνες! Πριν από μερικές εβδομάδες, μάλιστα, οι δυο τους έκαναν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Ηρώδειο.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και η δημοσιογράφος Χαρά Μπουτσιάκη συνάντησαν το πρωί της Δευτέρας 9/10 τον Νίκο Συρίγο, με

τον ίδιο να μιλά για τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο Mega. Ωστόσο, όταν κάποια στιγμή ρωτήθηκε για το αν η κόρη του έχει γνωρίζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η αντίδρασή του ήταν… αμήχανη.

Όσα είπε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή του Open

«Η συνεργασία μου με τη Σίσσυ Χρηστίδου είναι υπέροχη. Τρία χρόνια είμαστε πολύ όμορφη παρέα. Την αγαπάω πολύ τη Σίσσυ και φέτος δεν είχα κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση. Δεσμεύομαι με συμβόλαιο, ίσως να το ήξεραν όσοι ενδιαφέρθηκαν», ανέφερε αρχικά για τη συνεργασία του στο «Χαμογέλα και πάλι».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, απάντησε στη συνέχεια: «Πάρα πολύ καλά είμαι, δόξα σοι ο Θεός, ελπίζω και για εσένα το ίδιο. Τη διαχειρίζομαι τη δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή, είναι όλα καλά. Να είναι όλος ο κόσμος καλά και ευτυχισμένος».

Όσο για το αν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει γνωρίσει την κόρη του, ο Νίκος Συρίγος αντέδρασε λέγοντας: «Α, φιλάκια, σας αγαπάω πολύ! Καλημέρα» και στη συνέχεια αποχώρησε.

Δίτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε και την αντίδρασή του: 

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με τον γιο της, Βλάσση – «Μπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Η σχέση μας με την Ανθή Βούλγαρη έχει δοκιμαστεί»

Στέφανος Κασσελάκης: Η απάντηση στις δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου -«Η δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της»

Keywords
Τυχαία Θέματα