Νόρα Βαλσάμη: Ο σύζυγός της μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα – Το σοβαρό χειρουργείο που υπεβλήθη

Μία μεγάλη αγωνία πέρασε πρόσφατα η Νόρα Βαλσάμη, καθώς ο σύζυγός της, Ερρίκος Ανδρέου, χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα από τη Σύρο στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί για ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Αρμουτίδη στην εφημερίδα Espresso, η επέμβαση έγινε πριν από δύο ημέρες στο Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών, με τους γιατρούς να

δηλώνουν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του Ερρίκου Ανδρέου. Η Νόρα Βαλσάμη δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της, διαμένοντας στο δίκλινο δωμάτιο του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Μαριάννα Λάτση ήταν εκείνη που που διέθεσε ένα μικρό αεροπλάνο για τη μεταφορά του Ερρίκου Ανδρέου στην Αθήνα τις κρίσιμες ώρες. Ο Ερρίκος Ανδρέου και η Νόρα Βαλσάμη ζουν μόνιμα στη Σύρο τα τελευταία χρόνια, ωστόσο θα παραμείνουν στην Αθήνα για ένα διάστημα προκειμένου ο σκηνοθέτης να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η καλή φίλη του ζευγαριού, Μαίρη Χρονοπούλου, δήλωσε στην Espresso:

«Πονάω πολύ, γιατί ξέρω πως η Νόρα Βαλσάμη έχει προβλήματα υγείας. Ακόμα περισσότερο για τον Ερρίκο, που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει μία πολύ δύσκολη κατάσταση. Εύχομαι και προσεύχομαι ο Θεός να τους τα πάει καλά! Κατεβαίνω τώρα στην Παιανία, στο 400 ετών εκκλησάκι της θαυματουργής Αγίας Παρασκευής για να ανάψω ένα κερί και να προσευχηθώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για την υγεία του Ερρίκου.

Επικοινώνησα με τη Νόρα και με τον ιατρό του Ερρίκου, κ. Ευάγγελο Φραγκιάδη. Αυτό που με χαροποίησε περισσότερο ήταν ότι στην κουβέντα μας με τον Ερρίκο διαπίστωσα ότι το ηθικό του ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Θεός μαζί του».

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Χατζηπαντελή: Δημοσίευσε φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM και έστειλε το δικό της μήνυμα

 Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της -Φωτογραφίες

 Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου, χωρίς να με οδηγεί πάντα στα σωστά πράγματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα