Ντόρα Κουτροκόη – Δημήτρης Οικονόμου: Διασκέδασαν μαζί μετά το τέλος της συνεργασίας τους -Βίντεο

Πριν λίγους μήνες, η Ντόρα Κουτροκόη αποχώρησε ξαφνικά από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να την απομακρύνει και να αφήσει τον Δημήτρη Οικονόμου και τον Άκη Παυλόπουλο να συνεχίσουν τη σεζόν.

«Μου ανακοίνωσαν ότι αποχωρώ από την εκπομπή και από το κανάλι. Ήταν κάτι που με ξάφνιασε η αλήθεια είναι γιατί τους 2-3 μήνες συνεργασίας μας δεν υπήρχαν ζητήματα. Ξαφνιάστηκα που δεν με στήριξαν ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άκης Παυλόπουλος. Όταν έχεις διαγράψει μια τέτοια πορεία στη δημοσιογραφία και την παρουσίαση όπως ο Δημήτρης και ο Άκης, θεωρώ ότι αυτό δεν τιμά ούτε

εκείνους. Δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι λάθος, η στάση δεν ήταν έντιμη απέναντί μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος στην κάμερα του «Happy Day».

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν πλέον στο παρελθόν, αφού σήμερα το πρωί (23/1) προβλήθηκε ένα βίντεο στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στο οποίο δείχνει την Ντόρα Κουτροκόη και τον Δημήτρη Οικονόμου να διασκεδάζουν και να χορεύουν μαζί σε ναξιώτικο γλέντι.

Στο σχετικό βίντεο, μάλιστα, η Ντόρα Κουτροκόη αγκαλιάζει θερμά τον πρώην συμπαρουσιαστή της.

Διαβάστε ακόμα:

Βρισηίδα Ανδριώτου για Καλύβα – Πρίαμο: «Η Καρολίνα μου είχε μιλήσει για το φλερτ τους»

Άρης Τσάπης: Οι πρώτες δηλώσεις εκείνου και της συντρόφου του μετά τον γάμο τους

Κατερίνα Καινούργιου: Ατύχημα για την παρουσιάστρια -Τι συνέβη;

Keywords
Τυχαία Θέματα