«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μου μιλάει, αυτό με πονάει πάρα πολύ»

Μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη (11/10) στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Θοδωρής Ρακιτζής εξέφρασε δημόσια το παράπονο που αισθάνεται για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε πως ο παρουσιαστής δεν του μιλάει το τελευταίο χρονικό διάστημα, γεγονός που τον έχει στεναχωρήσει.

Όσα είπε ο Θοδωρής Ρακιτζής για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

«Θέλω να πω το παράπονο μου στον Ανδρέα (σ.σ. Μικρούτσικο). Δεν μου μιλάει το τελευταίο διάστημα. Ανδρέα μου αυτό, ξέρεις, με πονάει πάρα πολύ. Γιατί με τον Ανδρέα έχω μια σχέση από τα τέλη της δεκαετίας

του ’80. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν ο άνθρωπος που, όταν ξεκίνησα την μουσική μου εκπομπή, με τίμησαν και ήρθε και ήταν ο άνθρωπος που μου έδειξε τα λάθη μου.

Με βοήθησε πάρα πολύ στα πρώτα μου βήματα και όποτε συναντηθήκαμε πάντα με συμβούλευε. Ο Ανδρέας έχει το καλό να σου ανοίγει το μυαλό, δηλαδή το μυαλό σου σίγουρα θα ανοίξει περισσότερο όταν ανοίξεις ένα θέμα μαζί του. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι για μένα ένας σημαντικός άνθρωπος στην τηλεόραση και το ότι δεν μου μιλάς, Ανδρέα, αυτό μου στοιχίζει πάρα πολύ. Να το ξέρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ρακιτζής.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος εξήγησε πως οι δυο τους είναι πράγματι πολύ κοντά και πως από εκεί που ο Θοδωρής Ρακιντζής του τηλεφωνούσε και μιλούσαν συνεχώς, τελευταία δεν το κάνει.

Διαβάστε επίσης:

Αργύρης Αγγέλου: «Μετά το “Πάρα πέντε” ήρθαν τα δύσκολα»

Γιάννης Ξανθούλης: «Η Μαρινέλλα έμεινε στον άσσο, δεν είχε που να πάει, ο κόσμος την αντιμετώπισε φριχτά»

Αθηνά Οικονομάκου: Έχασε τη βαλίτσα της στο αεροδρόμιο του Παρισιού -Το δημόσιο ξέσπασμά της

Keywords
Τυχαία Θέματα