Ο Αντίνοος Αλμπάνης θυμάται τα πιο «μαγικά» Χριστούγεννα και αποκαλύπτει πως θα τον βρει η νέα χρονιά!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φέτος υποδύεται τον Φίλιππο στην επιτυχημένη σειρά του Αντ1 «Ήλιος». Ο ηθοποιός μίλησε στο Πρω1νό για το lockdown, τις αναμνήσεις του από τα Χριστούγεννα και αποκάλυψε πως θα τον βρει η νέα χρονιά!

«Να έχουμε μια καλή χρονιά! Να είμαστε υγιείς,

χαρούμενοι, αγκαλιασμένοι, μονοιασμένοι και χωρίς θυμούς και νεύρα.

Η αρχή του 2020 ήταν λίγο περίεργη με το lockdown το βάρβαρο και επιτακτικό. Η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο lockdown επειδή εμείς επιτρεπόταν να δουλεύουμε δεν έχω καταλάβει μεγάλη διαφορά από τη φυσιολογική ζωή. Είμαι όλη μέρα στους δρόμους και εργάζομαι. Οπότε μπορώ να πω ότι ήταν μια γεμάτη χρονιά με καινούριες εμπειρίες και καταστάσεις που δεν είχα ξαναβιώσει, όπως καθένας άλλωστε. Χρειάζεται χρόνος για να μπορέσει να κάτσει όλο αυτό το πράγμα μέσα μου για να μπορέσω να συνειδητοποιήσω τι μας έχει συμβεί, τι μας έχει αφήσει και πως μπορούμε να προχωρήσουμε με τα νέα δεδομένα.

Από τις αναμνήσεις μου στη Χαλκίδα θυμάμαι τους στολισμούς που έκανε η μητέρα μου. Θυμάμαι που πηγαίναμε κάθε χρόνο στους οικογενειακούς μας φίλους, τα φαγητά, τα γλυκά, τα ξαδέλφια μου, βόλτες, κρύο. Τότε ήταν εποχές που ακόμα είχαμε χειμώνα.

Μια χρονιά στο Μεσολόγγι που μέναμε λόγο της δουλειάς του πατέρα μου και είχαν κανονίσει με τη μητέρα μου και στην αλλαγή του χρόνου έσβησαν τα φώτα στο σπίτι, είχαν βάλει δαγκωμένο μελομακάρονο και κουραμπιέ, άδειασαν το μισό ποτήρι με το γάλα και όταν άναψαν τα φώτα εμείς είδαμε όλη αυτή την εικόνα και νομίζαμε ότι ήρθε ο Άγιος Βασίλης. Νομίζαμε ότι πράγματι ήρθε. Δημιούργησαν μια πολύ ωραία κατάσταση μαγείας.

Για κάλαντα δεν πήγαινα ποτέ γιατί ντρεπόμουν.

Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι όπως ο Φίλιππος. Δεν κάνω πισωγυρίσματα. Δεν έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν. Όχι ότι δεν με απασχολεί, είναι το βιογραφικό μου, είναι οι εμπειρίες μου, αλλά τα αφήνω πίσω και το μόνο που με απασχολεί είναι το σήμερα, το τώρα και ίσως τι μπορεί να γίνει και αύριο.

Ο νέος χρόνος θα με βρει μόνο μου γιατί δεν μπορώ να μετακινηθώ εκτός νομού. Δεν μπορώ να συναντήσω τους δικούς μου που είναι στην Εύβοια. Ίσως καταφέρω να δω την αδελφή μου που είναι εδώ στην Αθήνα. Θα είμαστε εγώ και η Blu.

Για την νέα χρονιά να μου ευχηθείτε να έχω την υγεία μου. Και να πω ότι να μην είμαστε πολύ έτοιμοι στο να θυμώνουμε και να τσακωνόμαστε, γιατί μας είναι πολύ εύκολο γιατί έχουμε πιεστεί και ζοριστεί πολύ. Να κρατάμε λίγο τα γκέμια, πάρε μια βαθιά ανάσα, αγάπα τον πλησίον σου και όλα θα γίνουν καλύτερα.

Δείτε όσα είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Σελίμ Σελτζούκ από το Masterchef έγινε μπαμπάς! Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκάλυψε το υπέρογκο ποσό που πήρε για αμερικανική ταινία

Η Ασημίνα Ουστάλλι από το Masterchef αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε – Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα