Ο Αντώνης Σρόιτερ ποζάρει με τις κόρες του στην παραλία!

Ο Αντώνης Σρόιτερ όταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν και έχει ελεύθερο χρόνο, επιλέγει να τον περνάει μαζί με την οικογένεια του.

Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συχνά δημοσιεύει εικόνες από την καθημερινότητα του. Σήμερα, ο παρουσιαστής του Alpha εκμεταλλευόμενος τον καλό καιρό, αποφάσισε να περάσει την ημέρα στην παραλία.

Μαζί του ήταν και οι κόρες του, Παυλίνα και

Νάντια με τι οποίες φορούσε το ίδιο μαγιό! Ο Αντώνης Σρόιτερ και οι μικρές πόζαραν πιασμένοι χέρι-χέρι και ο παρουσιαστής δημοσίευσε την φωτογραφία στο προφίλ του. “Same team same swimsuits. Ευτυχώς δεν διάλεξαν αυτά με τις νεράιδες..”, έγραψε στη λεζάντα και τα likes “έπεσαν” βροχή!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ο Αντώνης Σρόιτερ σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή, ωστόσο πρόσφατα σε συνέντευξη του στο Plan B του Ελεύθερου Τύπου, εξομολογήθηκε για τις κόρες του: “Τα παιδιά σε αποφορτίζουν, γιατί αλλάζεις παραστάσεις και είσαι με πρόσωπα που αγαπάς και περνάς όμορφα. Από την άλλη, σε φορτίζουν διότι και αυτά έχουν τις δικές τους ανάγκες. Διότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύει 13-14 ώρες την ημέρα και άρα δεν έχω τον χρόνο να περάσω μαζί τους που περνούν άλλοι πατέρες ίσως. Αυτό είναι κάτι το οποίο εμένα με φορτίζει, δηλαδή το γεγονός ότι δεν έχω όσο ελεύθερο χρόνο θα ήθελα για τα παιδιά μου. Αλλά, από την άλλη, αν με ρωτάς τι προτιμάς να κάνεις: να πας σε ένα μπαρ και να πίνεις ποτά μέχρι το βράδυ ή να πας και να παίξεις με τα παιδιά σου, ναι, πλέον προτιμώ να πάω να παίξω με τα παιδιά”.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Χρήστος Μπάρκας αποκαλύπτει πώς θέλει να είναι η γυναίκα που θα έχει δίπλα του!

“Εγώ δεν ξέρω κανέναν Πάνο Ζάρλα του Power of Love…”

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ντύθηκε… γαμπρός-Δείτε τη φωτογραφία!

Χαρμόσυνα νέα! Παίκτρια του Next Top Model είναι έγκυος!

Keywords
Τυχαία Θέματα