«Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με πήρε κλαίγοντας τηλέφωνο και με παρακάλεσε να πω ότι δεν είναι αυτός»

Ο Απόστολος Λύτρας, γνωστός δικηγόρος, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» για την υπόθεση του παρουσιαστή – δημοσιογράφου που εμπλέκεται σε ένα περιστατικό διαρροής βίντεο με ροζ περιεχόμενο. Ο ίδιος ανέφερε ότι όλο αυτό το διάστημα γίνονται διάφορες εικασίες με αποτέλεσμα να σπιλώνονται ονόματα που δεν εμπλέκονται. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Δημήτρης Αλεξάνδου, ο οποίος τον πήρε κλαίγοντας τηλέφωνο και τον παρακάλεσε να πει πως δεν σχετίζεται με την υπόθεση.

«Υπάρχει μια περίπτωση που κάποιος παρουσιαστής δημοσιογράφος -δεν

μου αρέσει να το λέω γιατί το θεωρώ πιο σοβαρό τη λέξη δημοσιογράφος, αλλά εν πάση περιπτώσει- ο οποίος είναι στην τηλεόραση, που είχε σχέση με μια κοπέλα και όταν χώρισαν θεώρησε σωστό να πάει να δείξει ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου που είχε στην κατοχή του στον επόμενο σύντροφο της συγκεκριμένης κοπέλας. Η κοπέλα του έχει κάνει αγωγή αποζημίωσης, η οποία θα εκδικαστεί μέσα στο 2022.

Δεν μπορώ να βγω να πω ένα όνομα, δεν μου επιτρέπεται. Σε αυτές τις θέσεις μπορεί να βρεθεί ανά πάσα στιγμή ο οποιοσδήποτε. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, να μην σπιλώνουμε ανθρώπους χωρίς να ξέρουμε. Με πήρε ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι σε μία εκπομπή, ο κύριος Αλεξάνδρου, τον οποίο δεν τον γνωρίζω και ο άνθρωπος έκλαιγε. Μου έλεγε «με φωτογραφίζουν». Εγώ δεν τον ήξερα βέβαια τον άνθρωπο. Με παρακάλεσε και μου λέει «τουλάχιστον να βγείτε να πείτε ότι δεν είμαι εγώ». Βλέπω ότι δημιουργούνται πάρα πολλά τέτοια θέματα χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Λύτρας.

Διαβάστε ακόμα:

 Netflix: Η επική ατάκα για τα 21.657 κρούσματα που έκανε το twitter να «κλάψει»

 Γιώργος Καράβας: Αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή μετά τον τελικό του GNTM

 Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όση επιτυχία και να κάναμε, ποτέ δεν περάσαμε στα νούμερα την Ελένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα