Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκαλύπτει: «Είχαμε αντιδράσεις με το “Καφέ της Χαράς”»

Συνέντευξη στο Secret και τη Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο γνωστός ηθοποιός που ξεχώρισε και αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Φατσέα» στο «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- πως υπήρξαν αντιδράσεις όταν ετοίμαζαν τη σειρά. Μάλιστα τόνισε πως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν έλληψη φαντασίας και οι σειρές που κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν ήταν λίγες.

«Φυσικά και πλήττονται οι ηθοποιοί, καθώς δεσμεύεις μια ολόκληρη χρονιά και δεν ξέρεις αν θα έχεις δουλειά όλο το χρόνο. Ξαφνικά,

αν δεν πάει καλά το σίριαλ, το βάζουν πρωινή ώρα και μετά το κόβουν εντελώς. Δεν έχουμε ένα μέτρο, αυτό είναι το πρόβλημα. Γίνεται ένα σίριαλ επιτυχία, σαν τις “Άγριες Μέλισσες”, και την επόμενη χρονιά θα γίνουν 3-4 που πάνε να πετύχουν τον ίδιο πράγμα. Έχουν έλλειψη φαντασίας και πρωτοβουλίας. Λίγες είναι οι σειρές που πρωτοτύπησαν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «με το “Καφέ της Χαράς” είχαμε αντιδράσεις τότε. Έλεγαν “ποιον ενδιαφέρει μια σειρά σε χωριό;”, όταν είχαν μάθει στα σαλόνια. Μετά ήρθε το “Παρά Πέντε” και έλεγαν πώς θα πετύχει μια σειρά χωρίς ερωτική ιστορία. Και πέτυχαν και τα δύο. Δεν έχουν φαντασία οι άνθρωποι που αποφασίζουν και ρυθμίζουν τα προγράμματα στα κανάλια. Ότι είναι καλό έχει απήχηση στο κοινό. Αυτό δείχνει η ιστορία».

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Οι δύο σεζόν του GNTM ήταν εφιάλτης, βίωσα bullying»

Σίμος Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: Ετοιμάζουν τη βάφτιση της κόρης τους -Το όνομα που θα πάρει η μικρή

Μανώλης Χριστοδουλάκης για Φώφη Γεννηματά: «Μας κάλεσε απ’ το νοσοκομείο και μας είπε “έχω δυο μάχες, θα δώσω αυτή για τη ζωή μου”»

Keywords
Τυχαία Θέματα