«Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να μην ακούει άλλο τον Αντώνη Ρέμο»

O Χάρης Κωστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη Νάντια Ρηγάτου. Ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε -μεταξύ άλλων- την άποψή του για συναδέλφους του, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος και o Κωνσταντίνος Αργυρός, ενώ απάντησε και για το αν έχει αντιμετωπίσει ποτέ προβλήματα με τη θέση που μπαίνουν τα ονόματα στις μαρκίζες των νυχτεριών μαγαζιών.

«Ο Νίκος Βέρτης θα έχει διάρκεια γιατί λειτουργεί πολύ το μυαλό του. Είναι μουσικός, τραγουδάει και καλά. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός και ο Αργυρός, εντάξει. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός

είναι καλός τραγουδιστής, αλλά πρέπει να κλείσει τα αυτιά του και να μην ακούει άλλο τον Αντώνη Ρέμο, τον ακούει πολύ και μετά βγαίνει αυτό», είπε ο Χάρης Κωστόπουλος.

Όσο για το αν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα με τη θέση που μπαίνουν τα ονόματα στις μαρκίζες των νυχτεριών μαγαζιών, ο Χάρης Κωστόπουλος απάντησε: «Έχω αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Ακόμα κι αν είμαι πρώτο όνομα, δεν θα υποβιβάσω τους συναδέλφους μου. Έχω χαλάσει συνεργασία γιατί το πρώτο όνομα ζητούσε τρελά πράγματα και κατάλαβα ότι δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω μαζί του».

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Ο γάμος με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού και τα χρήματα από τα social media

Αντώνης Γούναρης για “Fame Story”: «Μου είχε πει η γυναίκα μου ότι αν σώσω την Άσπα Τσίνα να μη γυρίσω σπίτι»

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Έχω τακτοποιήσει πολλά στη ζωή μου, το οικονομικό όμως όχι»

Keywords
Τυχαία Θέματα