Ο Νίκος Κοκλώνης αποκαλύπτει: «Πέρσι στο J2US είχα φτάσει τα 123 κιλά»

Λίγες μέρες πριν από την μεγάλη πρεμιέρα του «J2US», ο Νίκος Κοκλώνης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Νίκο Γεωργιάδη.

O γνωστός παρουσιαστής και τηλεοπτικός παραγωγός μίλησε -μεταξύ άλλων- για την επιστροφή του φαντασμoρικού show, τη σχέση του με τη ζυγαριά, την προσωπική του ζωή, καθώς και για το bullying που δέχτηκε όταν είχε παρουσιάσει το «Its’ Showtime».

Γνωρίζω ότι στον χώρο αυτό υπήρξαν άνθρωποι που σε αδίκησαν τον πρώτο καιρό.

Το bullying που έχω φάει εγώ, όταν ξεκίνησα την παρουσίαση με το “It’s Showtime”,

δεν υπήρχε. Τι κι αν έφερνα την Πάμελα Άντερσον ή την Κέτλιν Τζένερ, το τι μου έγραφαν στο Twitter δεν το φαντάζεσαι. Διάβασα τα σχόλια και ήθελα να πεθάνω. Έλεγα «είναι δυνατόν ο κόσμος να σκέφτεται έτσι; Είμαι τόσο κακός άνθρωπος, τόσο «κουλός» παρουσιαστής;». Τώρα που ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει θέλω να σου πω πραγματικά ότι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους χρωστάω σεβασμό. Γιατί οι άνθρωποι με βάζουν στο σπίτι τους κάθε Σάββατο και διασκεδάζουν μαζί μου. Και εγώ επειδή το κάνω μέσα από την καρδιά μου και δεν βλέπω καν τις κάμερες εκείνη τη στιγμή, μου συμπεριφέρονται έτσι όπως ακριβώς θέλω. Με κάνουν φίλο τους, καθόμαστε μαζί στον καναπέ. Έτσι μου γράφουν στα μηνύματα και μου αρέσει πολύ. Αν και πολλοί νομίζουν ότι είμαι party animal, η αλήθεια είναι πως δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ τα βράδια, ούτε καν στις διακοπές. Οπότε κι εγώ περιμένω πως και πως να ξεκινήσει αυτό το πάρτι του Σαββάτου για να κάνω παρέα με τους φίλους μου τους τηλεθεατές. Το J2US μου δίνει ζωή.

Σε βλέπω πιο fit φέτος.

Εγώ συνήθως κατά τη διάρκεια του J2US παχαίνω. Πέρσι είχα παχύνει ακόμη περισσότερο, είχα φτάσει τα 123 κιλά. Δεν μου φαινόταν όμως γιατί είμαι γυμνασμένος. Τώρα τα έχω χάσει αυτά τα κιλά, αλλά θέλω να χάσω κι άλλα. Μου αρέσει να βλέπω fit τον εαυτό μου.

Γενικά η σχέση σου με τη ζυγαριά έχει περάσει και τις κρίσεις της, έτσι;

Μακάρι να μην υπήρχε! Μου δημιουργεί τρομερό άγχος να σκέφτομαι το βράδυ που τρώω τις ενοχές που θα έχω το επόμενο πρωί ανεβαίνοντας στη ζυγαριά.

Τι λείπει πιο πολύ από τη ζωή ενός ανθρώπου που φαίνεται να τα έχει όλα;

Μπορεί να λείπουν πολλά. Ένα κομμάτι όμως θα ήθελα να συμπληρωθεί, το αισθηματικό. Αυτή είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Θα ήθελα να έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο που να είναι για μένα. Που θα μπορούσα να παρατήσω τα πάντα για χάρη του.

Διαβάστε επίσης:

Κόνι Μεταξά: Η ερώτηση που την ενοχλεί να της κάνουν -«Είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα»

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο και οι ευχές για την έλευση του Οκτώβρη

Άκης Πετρετζίκης: Το τρυφερό βίντεο με τον γιο του, Αχιλλέα, για την πρεμιέρα του «Kitchen Lab»

Keywords
Τυχαία Θέματα