Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι αποκαλύψεις του Αργύρη Πανταζάρα για τις εξελίξεις στον δεύτερο κύκλο

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (25/9) ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Alpha, «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια  Κούκου βρέθηκαν στα παρασκήνια του σήριαλ και εκεί συνάντησαν τον Αργύρη Πανταζάρα, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά ενώ παράλληλα προχώρησε σε κάποιες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στα καινούργια επεισόδια.

«Προσωπικά

αισθάνομαι πολύ τυχερός που συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά. Είναι μια πολύ όμορφη συνθήκη με πολύ ωραίους συνεργάτες, δυνατή ομάδα και ο πήχης είναι πολύ ψηλά»,  είπε αρχικά ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Εγώ βλέπω μια μόνιμη μάχη, τον “Παράδεισο” τον αντιλαμβάνομαι περισσότερο ως μία κόλαση αυτών των ανθρώπων. Είναι μονόδρομος να ξαναγεννηθεί ο “Παράδεισος” μέσα απ’ τις στάχτες του, αν κι εγώ έχω πει ότι θέλω να πάρω και το απέναντι κατάστημα να το κάνω θέατρο. Δεν ξέρω αν το συμμερίζονται και οι υπόλοιποι», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Είμαι σε σημείο, ως Ντίνος, που πρέπει να δεχτώ αυτή τη βοήθεια, γιατί το όνειρό μου είναι ο “Παράδεισος”, με όποιον τρόπο να συνεχίσει να υπάρχει», τόνισε αμέσως μετά ο Αργύρης Πανταζάρας.

Σε άλλο σημείο, ο ίδιος ρωτήθηκε αν υπάρχει πιθανότητα να τον δούμε στη σειρά να κάνει παιδί με την τηλεοπτική του σύζυγο, Μιράντα (Ευαγγελία Συριοπούλου).

«Θα δούμε. Νομίζω πως αντιμετωπίζουν όλες τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι, αλλά οι δυσκολίες πάντα ξεφυτρώνουν σ’ ένα κύκλωμα ου υπάρχει σ’ αυτό το σενάριο που είναι το κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών», απάντησε ο Αργύρης Πανταζάρας.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Χολίδης για την προσωπική του ζωή: «Ο στόχος μου είναι να μην το μάθετε καθόλου»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Ο Τριαντάφυλλος και η Πιερίδη δεν είναι μέσα στην τηλεοπτική πιάτσα»

Ariana Grande: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Dalton Gomez

Keywords
Τυχαία Θέματα