Ο Σάκης Ρουβάς εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά! Αποκάλυψε για τη γνωριμία τους ο παρουσιαστής!

Ο Σάκης Ρουβάς κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει τηλεφωνικά στον Νίκο Μουτσινά πριν λίγο καιρό και εμφανίστηκε στην εκπομπή του. Ο Νίκος Μουτσινάς δεν μπόρεσε να κρύψει το θαυμασμό και την αγάπη που έχει στο πρόσωπο του και αποκάλυψε για την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν, όταν μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη είχαν πάει στο μαγαζί να του πάρουν συνέντευξη.

Ο τραγουδιστής ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά project που ετοιμάζει, όπως την επιστροφή του The Voice,

αλλά και την αφιερωματική εκπομπή που θα κάνει σε ανθρώπους που άφησαν το στίγμα τους και δεν είναι πια στη ζωή.

Ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε ακόμα και στη Eurovision, επισημαίνοντας πως η Τάμτα είναι φίλη του και τη θαυμάζει γιατί είναι σπουδαία τραγουδίστρια και εκπληκτική στη σκηνή και πως δεν γνώριζε την Κατερίνα Ντούσκα, αλλά είναι μια ιδιαίτερη καλλιτέχνιδα με ιδιαίτερη φωνή.

Ο τραγουδιστής εκμυστηρεύτηκε ακόμα για το αν είναι αυστηρός με τα παιδιά του ή όχι λέγοντας:«Κάποιες στιγμές είμαι αυστηρός με τα παιδιά μου, κάποιες στιγμές είμαι πολύ ελαστικός. Δυστυχώ δεν υπάρχει μόνιμη κατάσταση και, λέω δυστυχώς γιατί πιστεύω ότι είναι πιο σωστό να διατηρείς έναν σταθερό τρόπο αντιμετώπισης στις καταστάσεις που προκύπτουν κάθε μέρα. Αλλά δεν είναι εύκολο γιατί και εμείς δεν είμαστε το ίδιο κάθε μέρα, ας κάνουν ό,τι θέλουν τα παιδιά».

Διαβάστε ακόμα: Εξοργισμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης! Απάντησε σε follower που έκρινε τα σχόλια του για το φιλί μεταξύ ανδρών στη Eurovision!

Keywords
Τυχαία Θέματα