Ο Σάκης Τανιμανίδης θα γίνει θείος! Έγκυος η σύζυγος του αδερφού του

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού η οικογένειά του μεγαλώνει! Ο αδερφός του γνωστού παρουσιαστή, Παναγιώτης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, Βούλα Αδαμοπούλου, θα φέρουν στον κόσμο το παιδί τους σε λίγο καιρό, μιας και εκείνη βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Την αποκάλυψη του χαρμόσυνου γεγονότος έκανε η μικρότερη αδερφή τους, Κασσιανή Τανιμανίδη, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία τους. Οι δύο γυναίκες ποζάρουν χαμογελαστές στον

φακό, ενώ γύρω από την κοιλιά της Βούλας Αδαμοπούλου υπήρχε μια ροζ κορδέλα.

Όλη η οικογένεια είναι τρισευτυχισμένη με την είδηση της εγκυμοσύνης και ανυπομονεί να γνωρίσει και να κρατήσει στην αγκαλιά του το νέο μέλος της. «Το πιο ξεχωριστό δώρο», έγραψε η Κασσιανή Τανιμανίδη στην ανάρτηση της.

Ο Σάκης, ο Παναγιώτης και η Κασσιανή Τανιμανίδη είναι πολύ δεμένα και αγαπημένα αδέρφια και έτσι, παρά τις υποχρεώσεις της καθημερινότητά τους, προσπαθούν όσο το δυνατόν πιο συχνά να περνούν χρόνο μαζί, όπως έκαναν όταν ήταν παιδιά.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει μεγάλη αδυναμία στα αδέρφια του και αρκετές είναι οι φορές που έχει μοιραστεί στα social media κοινές φωτογραφίες τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Αμαρυλλίς: Η μοναδική φωτογραφία που δημοσίευσε από τη βάπτιση του γιου της

 Ιωάννα Μαλέσκου: Καμάρωσε με την κόρη της τον Κωνσταντίνο Δανιά στα θαλάσσια σπορ – Ο δημόσιος διάλογος του ζευγαριού

 Σοφιάνα Αβραμάκη: Πυρ και μανία με δημοσίευμα που τη θέλει σε σχέση με τον Στάθη Σχίζα

Keywords
Τυχαία Θέματα