Οδυσσέας Σταμούλης: Τα δύο σενάρια για τον θάνατο του 11χρονου γιου του στους Φούρνους Ικαρίας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη. Το βράδυ της Πέμπτης 10/8 έγινε γνωστό πως ο γιος του ηθοποιού πνίγηκε σε παραλία στους Φύρνους στην Ικαρία, στο νησί δηλαδή που βρισκόταν για διακοπές με την μητέρα του, η οποία κατάγεται από το νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας,

ο 11χρονος έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι για να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, ωστόσο, η ώρα περνούσε και δεν γύριζε πίσω. Η μητέρα του ανησύχησε και στις 6:30 το απόγευμα ειδοποίησε τις αρχές. Λίγη ώρα αργότερα το παιδί βρέθηκε νεκρός κάτω από τη θάλασσα, μπλεγμένος σε δίχτυα ψαράδων.

Φως στα αίτια του πνιγμού αναμένεται να δώσει τις επόμενες ώρες η ιατροδικαστική έρευνα για τον πνιγμό του 11χρονου. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η σορός του 11χρονου θα μεταβεί στη Σάμο.

Στην νεκροψία θα φανεί αν το παιδί τελικά πνίγηκε, αν μπλέχτηκε νωρίτερρα στα δίχτυα που υπήρχαν κάτω στον βυθό, ή αν μπλέχτηκε εξ αρχής με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει στον πνιγμό του.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, Χάρης Ζαβουδάκης βρίσκεται αυτή την ώρα στην Ικαρία και μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στο νησί μετά την δυσάρεστη είδηση του πνιγμού του αγοριού.

«Δεν έχει γίνει γνωστό αν η οικογένεια ζούσε μόνιμα εκεί ή εάν ερχόταν τα καλοκαίρι το παιδί με την οικογένεια ή τους παππούδες του. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια βουβαμάρα, ένας πόνος μεγάλος στους κατοίκους των Φούρνων», είπε ο δημοσιογράφος.

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε αναφέρει το 2021 ο Οδυσσέας Στατούλη για τον κομμάτι της πατρότητας και τον γιο του.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός – Βασίλης Μπισμπίκης: Ο Ανδρέας Βρουλάκης σκορπά τον θάνατο

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν κρύβομαι στα προσωπικά μου, είμαι πολύ καλά»

Δούκισσα Νομικού: Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις διακοπές στις Κυκλάδες

Keywords
Τυχαία Θέματα