Οι Hailey Bieber και Bella Hadid έβαψαν τα φρύδια τους και σας παρακαλούμε να μην τις αντιγράψετε

Ένα από τα trends του φετινού χειμώνα ήταν τα ξανοιγμένα φρύδια. Το είδαμε στις πασαρέλες και σας το αποκαλύψαμε. Παράλληλα σας ζητήσαμε να μην το αντιγράψετε. Είναι μία από τις τάσεις που εντυπωσιάζουν μεν αλλά δείχνουν ωραίες μόνο στα super models.

Και τώρα έρχονται οι Bella Hadid και Hailey Bieber να την επαναφέρουν στο προσκήνιο αποδεικνύοντας πως οι make up artists την προτείνουν και πάλι. 

Η Hailey Bieber υιοθέτησε την τάση

για τις ανάγκες φωτογράφησης στο τεύχος Απριλίου της Γερμανικής Vogue και φυσικά φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τα μαλλιά της είναι καστανά και τα φρύδια έχουν μια sandy blonde απόχρωση δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αντίθεση. Παράλληλα πόσταρε και μια ασπρόμαυρη λήψη στην οποία τα φρύδια της είναι επίσης ανοιχτόχρωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 28 Φεβ, 2020 στις 7:56 πμ PST

Τόσο ο make up artist Georgi Sandev όσο και ο hairstylist Luigi Murenu που επιμελήθηκαν το look της Bieber επιμένουν πως το ξάνοιγμα των φρυδιών γίνεται με οξυζενέ και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το προσπαθήσετε μόνες σας. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 28 Φεβ, 2020 στις 3:52 μμ PST

Η Bella Hadid από την άλλη ανέβηκε στην πασαρέλα του Haider Ackerman στο Παρίσι και ήταν στ’ αλήθεια αγνώριστη. Ο celebrity hairstylist Duffy δημιούργησε έναν κότσο με απίστευτο όγκο στην κορυφή και zig zagged φράντζα που ήταν μεταμοντέρνος και λιγάκι απόκοσμος.

Το look ολοκλήρωσαν τα σχεδόν διάφανα φρύδια. Η Hadid μάλιστα σχολίασε: “χωρίς φρύδια για τον Haiden σήμερα το πρωί” μιας και η απόχρωση τους ήταν τόσο ανοιχτή που έμοιαζαν ανύπαρκτα.

Photo: Kristy Sparow/Getty Images/Ideal Image

Ναι, και τα δύο είναι ιδιαίτερα και ξεχωριστά αλλά σας παρακαλούμε, στ’ αλήθεια απλά να τα δείτε και να μείνετε σ’ αυτό.

Κεντρική photo:Tristan Fewings/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα 3 nail trends της Άνοιξης που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες στο σπίτι

Cream skin: Το νέο trend στην περιποίηση της επιδερμίδας που θα λατρέψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα