Οι άντρες απαντούν…αυτά είναι τα σωματικά χαρακτηριστικά που προσέχουν πρώτα από όλα σε μια γυναίκα

Υπάρχουν κάποια σωματικά χαρακτηριστικά που όλοι οι άντρες προσέχουν πάνω μας! Ποια είναι αυτά και σε ποια έχουν αδυναμία οι περισσότεροι άντρες; Για κάποια βέβαια…είμαστε σίγουρες!

#1. Οπίσθια
Οι άντρες προσέχουν τα οπίσθια μιας γυναίκας εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς το αν θα κοιτάξει ένας άντρας τα οπίσθια μιας γυναίκας δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και μάλιστα είναι πολύ υγιές.

#2. Στήθος
Όχι δεν θα

κοιτάξουν μόνο τα πιο μεγάλα και πλούσια στήθη αλλά και τα πιο μικρά και μεσαία ανάλογα και με το πώς τα αναδεικνύει η κάθε γυναίκα.

#3. Πόδια
Ακόμα ένα σημείο στο σώμα μιας γυναίκας που πολλοί άντρες προσέχουν είναι τα πόδια τους. Σε αυτό το σημείο θα ενδιαφερθούν λίγο παραπάνω αν τα πόδια σου είναι και τονισμένα από τη γυμναστική. Όχι όμως ότι θα δώσουν και πολύ μεγάλη βάση.

#4. Μάτια
Μπορεί να σου φανεί περίεργο αλλά ένας άντρας θα σε κοιτάξει πρώτα στα μάτια και μετά στο σώμα. Αν το βλέμμα σου τον κερδίσει τότε θα παρατηρήσει και τα υπόλοιπα σημεία στο σώμα σου που είπαμε και παραπάνω.

#5. Χείλη
Τα κραγιόν και τα lipgloss δεν δημιουργήθηκαν χωρίς λόγο. Τους αρέσει να βλέπουν τα χείλη μας βαμμένα αλλά δεν τους αρέσει να φιλάνε χείλη με κραγιόν και lipgloss.

#6. Δέρμα
Οι άντρες προτιμούν τα πιο καθαρά πρόσωπα (δυστυχώς! – αν και δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί). Ωστόσο δεν θα τους ξενερώσει τόσο αν έχεις λίγη ακμή αλλά αν το πρόσωπό σου φαίνεται απεριποίητο.

#7. Μαλλιά
Φυσικά και δίνουν πολύ μεγάλη σημασία και στα μαλλιά που θέλουν να είναι φρεσκολουσμένα και να μυρίζουν υπέροχα.

Πολλά δεν θέλουν; Στην τελική πάντως δεν έχει και τόσο σημασία τι θέλουν ιδανικά σε μια γυναίκα καθώς κάθε γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση θα προσελκύσει τα βλέμματα πάνω της όπως και να είναι ο σωματότυπός της.

Διαβάστε περισσότερα:

Στέλνει μηνύματα κάθε μέρα αλλά δεν τηλεφωνεί; Τι σημαίνει αυτό για τη σχέση σου;

Πώς θα καταλάβεις μέσα σε 15 λεπτά αν είναι συναισθηματικά έτοιμος για σχέση

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας έχει πολλές φίλες; Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να ανησυχείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα