«Οι γυναίκες έρχονται στο γραφείο και μου κλείνουν το μάτι, εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη»

Σάλο έχει προκαλέσει η καταγγελία που έγινε σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για σωματική κακοποίηση και βιασμό.

Αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα έκανε και ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο ένθετο «Secret» των «Παραπολιτικών» και τη Σάσα Σταμάτη.

Ποιο

είναι το πιο περίεργο ρουσφέτι που σας έχουν ζητήσει;

Πολλά μου έχουν ζητήσει. Αλλοι μου ζητούν τα ναύλα τους να πάνε στην Κρήτη, άλλοι μου ζητούν 20.000 να βάλουν βουλευτές, νομίζοντας ότι έχω λεφτά.

Πιτσιρικάς τι θέλατε να γίνετε;

Ήθελα να γίνω μηχανικός ή γιατρός και επέλεξα να γίνω το πρώτο.

Οι γυναίκες σάς φλερτάρουν;

Ναι, πολύ. Έρχονται στο γραφείο, κλείνουν το μάτι, αφήνουν υπονοούμενα κ.λπ. Εγώ όμως δεν είμαι σαν τον Γεωργούλη και πιστεύω ότι στον δημόσιο βίο πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό στο ίδιο ένθετο, ο γνωστός πολιτικός μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του και το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πώς είναι η υγεία σας;

Τώρα είµαι καλά. Έχω κάτι κινητικά προβλήµατα ακόµα. Η ισορροπία µου µερικές φορές κλονίζεται. Έχω χάσει βάρος. Είχα χάσει αρχικά 60 κιλά. Τώρα έχω ξαναπάρει 30 και είµαι γύρω στα 86. Αλλά χρειάζοµαι φυσικοθεραπεία, ώστε να ενισχυθούν τα πόδια στο βάδισµα.

Τι ακριβώς συνέβη;

Ήµουν στην εντατική τρεις µήνες. Μπήκα από τον κορονοϊό και µετά για τρεις µήνες δεν αισθανόµουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήµουν σαν πεθαµένος.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Μονογυιού: «Μας λείπεις, αδελφέ μου» –H συγκινητική ανάρτηση για την απώλεια του Τζώρτζη Μονογυιού

Survivor All Star: Η ένωση έφερε εντάσεις – «Πάει η ηρεμία μας, μπορεί να τα βροντήξω και να εξαφανιστώ»

Θύμα κλοπής ο Γιώργος Λέντζας: «Καλοτάξιδο στα αλάνια που το σήκωσαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα