Όλγα Πηλιάκη: Γενέθλια μακριά από τον Στέλιο Χανταμπάκη -Το μήνυμα για τον παίκτη του «Survivor All Star»

Τα γενέθλιά της έχει σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη, η οποία θα ήθελε αυτή την ξεχωριστή ημέρα να τον έχει στο πλευρό της.

Ο λόγος που κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του Στέλιου Χανταμπάκη στο φετινό «Survivor All Star», ο οποίος επέστρεψε στο στίβο μάχης μετά από 6 χρόνια.

Το διάστημα της απουσίας του, η Όλγα Πηλιάκη έχει στο πλευτρό της τα παιδιά τους, τον Μανώλη και την Μαλένα, κάνοντας μάλιστα αρκετά συχνά διάφορες αναρτήσεις

μαζί τους στα social media, δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάνε αλλά και τις δραστηριότητες που κάνουν.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε με αφορμή των γενεθλίων της μια τούρτα και έστειλε το μήνυμα της στον… Άγιο Δομίνικο και τον Στέλιο Χανταμπάκη.

View this post on Instagram

A post shared by @olgapiliaki


«Και εκεί που πας να συνηθίσεις τον προηγούμενο αριθμό … Τσουπ! Έρχεται ο επόμενος και φτου απ´την αρχή! Τουλάχιστον περνάνε ωραία τα χρόνια και αυτό είναι μεγάλη παρηγοριά! Να είμαι καλά να με χαίρονται!!! Στέλιο Χανταμπάκη πάλι γλύτωσες τα λουλούδια», έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Πηλιάκη.

Διαβάστε ακόμα:

Ράδιο Αρβύλα: Επέστρεψαν στους τηλεοπτικούς δέκτες και ανακοίνωσαν πότε κάνει φινάλε η εκπομπή

Ηλιάνα Μαυρομάτη: «Σε όλους τους κλάδους υπάρχει κακοποίηση, κάποια ακραία περιστατικά με ξάφνιασαν»

Έπεσαν τα πρώτα «καρφιά» στο «My Style Rocks»: Η πληρωμένη απάντηση της Παπαγεωργίου σε παίκτρια -«Θα μιλάς όταν ολοκληρώνω»

Keywords
Τυχαία Θέματα