Ορέστης Τζιόβας: «Ο γάμος σε περιορίζει, ο δικός μου κράτησε 9 μήνες»

Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη και μίλησε για την περίοδο που ήταν παντρεμένος, η οποία κράτησε μόλις εννέα μήνες, αλλά και τα νέα δεδομένα που επικρατούν στον χώρο της υποκριτικής μετά το κίνημα #metoo.

«Είμαι πολύ καλά.

Ξεκουράζομαι πια μετά από πολύ καιρό με γυρίσματα, δύο παραστάσεις, είχα σπάσει και το πόδι μου και έπρεπε να δουλεύω παράλληλα. Το ατύχημα έγινε με τη μηχανή, με αστείο τρόπο. Έπεσα χωρίς χιλιόμετρα, πηγαίνοντας να παρκάρω αλλά ήταν η κακή ώρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ορέστη Τζιόβα για τη σεζόν που πέρασε.

Η αναφορά του Ορέστη Τζιόβα στην περίοδο που ήταν παντρεμένος

Ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 την Κατερίνα Φλώρου, ωστόσο εννέα μήνες μετά αυτός ο γάμος έλαβε τέλος, με τους δυο τους να τραβούν χωριστούς δρόμους. Ο Ορέστης Τζιόβας δήλωσε σχετικά με την περίοδο που υπήρξε παντρεμένος:

«Ωραία είναι η συζυγική ζωή. Άμα θέλεις είναι ωραία, άμα δεν θέλεις δεν είναι ωραία. Άμα δεν θέλεις μετά τον άλλον και δεν πάει καλά, γίνονται τα πράγματα λιγάκι άσχημα. Εννιά μήνες κράτησε ο δικός μου γάμος. Δεν θα έλεγα ότι θα ήθελα να κάνω μια τέτοιου είδους επισημοποίηση σε μια σχέση ξανά. Στενεύει τα όρια και περιορίζει».

Φωτογραφία από τον γάμο του πρώην ζευγαριού τον Σεπτέμβριο του 2018

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει δει διαφορές στον χώρο της υποκριτικής μετά το κίνημα #metoo, ο ίδιος απάντησε καταφατικά, αναφέροντας κάποια περιστατικά που έχουν συμβεί στον ίδιο.

«Έχω δει αλλαγές μετά το metoo. Αυτός που βρίσκεται σε θέση εξουσίας σκέφτεται πολύ περισσότερο τη συμπεριφορά του και αυτό είναι το σωστό. Εγώ όταν βρέθηκα σε αυτή τη θέση ένιωθα αδύναμος. Έχω πέσει θύμα bullying και από πολύ μικρός και στο σχολείο. Μας σταματούσαν στον δρόμο κάποιοι μεγαλύτεροι να μας πάρουν τα λεφτά, τέτοιες αλητείες. Όλα συμβαίνουν και ο κάθε άνθρωπος έχει τις αντοχές του».

Τέλος, ο Ορέστης Τζίοβας αποκάλυψε πως έχει παίξει σε άδειο θέατρο: «Μου έχει συμβεί να παίξω σε άδειο θέατρο με έξι άτομα και δεν είναι κάτι άσχημο».

Διαβάστε ακόμα:

 Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Βγαίνω νικήτρια από μια μεγάλη δυσκολία που πέρασα»

 «Σπαρτιάτες»: Μπορεί να ακυρωθεί η εκλογή τους εάν αποδειχτεί σχέση με τον Κασιδιάρη;

 Βλάσσης Χολέβας: Χέρι – χέρι με εντυπωσιακή ξανθιά στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα