Ορφέας Αυγουστίδης: Η απάντηση για την τρίτη σεζόν του «Σασμού»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 16/11 στα Θεατρικά Βραβεία Κοινού, που διοργανώθηκαν από το Athinorama. Ο γνωστός ηθοποιός βραβεύτηκε για τον μονόλογο στην παράσταση «Η Μηχανή του Τούρινγκ», που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και αποκάλυψε πού αφιερώνει το βραβείο του, μίλησε για τη σχέση του Αστέρη και της Αργυρούς στον «Σασμό» ενώ απάντησε στο αν θα υπάρξει τρίτη

σεζόν στην αγαπημένη σειρά.

Για το βραβείο του: «Το βραβείο μου το αφιέρωσα στη Γεωργία και τον Αχιλλέα γιατί ήταν εκεί σε όλη τη διαδικασία της δουλειάς. Ο Αχιλλέας, όταν ξεκίνησε αυτό δεν είχε γεννηθεί ακόμα, ήταν στην κοιλιά της μαμάς του, αλλά όταν η Γεωργία μου κρατούσε τα λόγια και τα μάθαινα – γιατί πρόκειται για έναν μονόλογο που έχει πολλά λόγια – ο Αχιλλέας έκανε τις πρώτες αντιδράσεις του».

Για τη σχέση Αστέρη – Αργυρώς στον «Σασμό»: «Αν δεν βλέπατε τον Αστέρη με την Αργυρώ μαζί νομίζω θα παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα τους δείτε μαζί. Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, τώρα γάμος δεν ξέρω αν θα γίνει και δεν ξέρω και τι θα πει σμίξιμο. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το τέλος».

Για την ενδεχόμενη τρίτη σεζόν του «Σασμού»: «Το αν θα έρθει τρίτη σεζόν δεν το γνωρίζω. Είναι νωρίς για να σας απαντήσω γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Επίσης, είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που είσαι την κορύφωση, οπότε αυτό θέλω και για τον Σασμό».

Διαβάστε ακόμα:

 Φίλιππος Σοφιανός: «Ήταν τραυματική εμπειρία, με μάζεψαν από το νερό κατάμαυρο και σχεδόν αναίσθητο»

 Μαριλένα Ράδου: Η εξομολόγηση για την κατάψυξη ωαρίων -«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το καλό που έκανα»

 GNTM: Αυτή είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα