ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ «Speira»

1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι επισκέπτες. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι άνω των 18 ετών ή να έχουν την συγκατάθεση των γονέων τους ή του νόμιμου κηδεμόνα τους. Εάν ο νικητής του Διαγωνισμού είναι ανήλικος, το Δώρο θα παραδοθεί στο γονέα του ή στο νόμιμο κηδεμόνα αυτού.

2. Η συμμετοχή στoν Διαγωνισμό απαγορεύεται στα στελέχη, τους μόνιμους συμβούλους, υπαλλήλους της Διοργανώτριας και της Δωροθέτριας Εταιρείας «Speira» και συγγενείς αυτών μέχρι και β΄ βαθμού καθώς σε οποιονδήποτε συνεργάτη

της Διοργανώτριας Εταιρείας, ο οποίος θα συμμετάσχει με οποιονδήποτε τρόπο στη διαδικασία της κλήρωσης. Σε περίπτωση κατά την οποία συμμετάσχει στο διαγωνισμό πρόσωπο το οποίο δεν δικαιούται να συμμετάσχει και υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι ο τυχερός του Δώρου, η συμμετοχή του θα ακυρώνεται, θα εκπίπτει του σχετικού δικαιώματος και δεν θα του χορηγείται το Δώρο.

3. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του Διαγωνισμού.

4. Επιτρέπεται μόνο μία (1) συμμετοχή ανά φυσικό πρόσωπο.

5. Από την κλήρωση (που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στα γραφεία της Διοργανώτριας Εταρείας), θα ανακηρυχθούν οι νικητές του Διαγωνισμού, ο αριθμός των οποίων αναγράφεται παραπάνω. Λίστα των νικητών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας Εταιρείας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τον νικητή και να προβαίνει σε κάθε διαφημιστική χρήση του αποτελέσματος του διαγωνισμού, του νικητή συναινούντος και εγκρίνοντος τούτο.

6. Ο εκάστοτε νικητής θα παραλαμβάνει το Δώρο κατόπιν επικοινωνίας και καθορισμού ραντεβού από την Διοργανώτρια Εταιρεία και αφού πιστοποιηθεί η ταυτότητα του εκάστοτε νικητή. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στο οποίο θα παραδοθεί το Δώρο. Σε περίπτωση αποστολής τα έξοδα αποστολής και ο κίνδυνος βαρύνουν το νικητή.

7. Το Δώρο θα παραληφθεί από το νικητή το αργότερο εντός δύο (2) μηνών από τη δημοσίευση του ονόματός του. Οι νικητές που δεν έχουν παραλάβει το Δώρο εντός του ως άνω χρονικού ορίου χάνουν οριστικά το δικαίωμα τους επ' αυτού. Το ίδιο ισχύει σε περίπτωση που κατέστη ανέφικτη η επικοινωνία της Διοργανώτριας Εταιρείας με τον εκάστοτε νικητή στα στοιχεία επικοινωνίας που ο τελευταίος έχει δηλώσει και ο νικητής δεν επικοινώνησε για οποιαδήποτε λόγο (συμπεριλαμβανομένου της ανωτέρας βίας) με την Διοργανώτρια Εταιρεία εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

8. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο ή αρνηθεί να υπογράψει βεβαίωση αποδοχής αυτού, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επ' αυτού, και στην θέση του υπεισέρχεται ο επιλαχών που έχει κληρωθεί.

9. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής από το σύστημα καταχώρησης συμμετοχών στο Διαγωνισμό και ανάδειξης των νικητών. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας Εταιρείας περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε τυχηρά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.

10. Το Δώρο είναι αυστηρώς προσωπικό, αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με άλλο ούτε εξαργυρώνεται με χρήματα. Νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις επί της αξίας του Δώρου βαρύνουν το νικητή.

11. Οι συμμετέχοντες συναινούν όπως τα προσωπικά τους δεδομένα (κατά την έννοια του ν. 2472/1997) χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια Εταιρείακαι τα αρμόδια πρόσωπα για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού, την ανάδειξη των νικητών, την παράδοση των δώρων στους νικητές και τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τουςμε σκοπό την αποστολή ενημερωτικού υλικού για τις δραστηριότητες της Διοργανώτριας Εταιρείας. Η Διοργανώτρια Εταιρεία δηλώνει ότι δεν αποθηκεύει προς οιαδήποτε άλλη επεξεργασία τα ανωτέρω δεδομένα. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων.

12. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα δημοσίευσης οπτικοακουστικού υλικού από την κλήρωση του Διαγωνισμού.

13. Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα της ακυρώσεως του Διαγωνισμού, της παρατάσεως αυτού ή της μεταβολής τωνόρων και των ημερομηνιών του Διαγωνισμού ή και της ημερομηνίας και ώρας διεξαγωγής της κληρώσεως.

14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει και αποδεικνύει τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων του παρόντος.

15. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό ή τους παρόντες όρους θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών. Εφαρμοστέο δίκαιο ορίζεται το ελληνικό δίκαιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα