Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά»

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα για την περίδιο που νόσησε με σκλήρυνση κατά πλάκας, για τον λόγο που δεν ακολούθησε τηλεοπτική πορεία, αλλά και για το αθλητικό κέντρο που έχει δημιουργήσει.

Όσα είπε η Ορθούλα Παπαδάκου στην κάμερα του Mega

«Εγώ θα έκανα κάτι στην τηλεόραση, μόνο αν μου ταίριαζε. Δεν βρήκα κάτι

να μου ταιριάζει, οπότε δεν θα πηγαίνω να κάνω την γλάστρα. Βλέπω σε εκπομπές αλλά και αρκετές εκδηλώσεις ότι υπάρχουν πολλές γλάστρες», ξεκαθάρισε αρχικά.

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Ορθούλα Παπαδάκου είπε στη συνέχεια: «Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σχολιαστεί αν έχω βάλει πέντε κιλά, θα έπρεπε να σχολιαστεί αν είμαι καλά. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Όσο για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε: «Έχω φτάσει 3 φορές κοντά στον γάμο. Την πρώτη φορά ήμουν 20 ετών, την δεύτερη 30 και την τρίτη κοντά στα 40. Την τελευταία φορά εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ο σύντροφός μου δεν ήταν έτοιμος για αυτό. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί ο γάμος, είμαι 53, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά οπότε δεν με απασχολεί».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Η συγκλονιστική αποκάλυψη του Γιώργου Χρανιώτη στον αέρα της εκπομπή «Πρωίαν σε είδον».

Φωτεινή Αθερίδου: Ο γιος της έγινε τεσσάρων και το γιόρτασαν στο λούνα παρκ – Φωτογραφίες

Φίλιππος Πλιάτσικας: Απαντά στο γιατί διαλύθηκαν οι Πυξ Λαξ

Keywords
Τυχαία Θέματα