Πάνος Καλίδης: Αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα με την Κατερίνα Στανίση

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου και αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα νυχτερινού μαγαζιού μόλις εντάχθηκε σε αυτό η Κατερίνα Στανίση. Ακόμα, ο τραγουδιστής εξήγησε πώς διαχειρίζονται με τη σύζυγό του τις φήμες που τους θέλουν ανά διαστήματα να χωρίζουν.

«Ο λόγος που αποχώρησα από το σχήμα είναι γιατί ο επιχειρηματίας, που ήθελε να εντάξει στο σχήμα την κυρία Στανίση, η οποία είναι αξιολάτρευτη και έχω πολύ καλή σχέση μαζί της, έκανε νέο οικονομικό deal,

με το οποίο εγώ δεν συμφώνησα. Δεν έφταιγε η κυρία Στανίση που αποχώρησα», δήλωσε ο Πάνος Καλίδης.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να χωρίζει από την αγαπημένη του και μητέρα των παιδιών του, Λεάννα Μάρκογλου, ο τραγουδιστής είπε: «Γελάω! Κατά καιρούς έχουν πει πολλά πράγματα για ανθρώπους της showbiz. Το θέμα δεν είναι αν είπαν ότι χωρίζουμε αλλά ότι υποστήριξαν ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο και τέτοια. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Εμείς βγάλαμε φωτογραφίες μαζί πάλι για να μην στενοχωρηθούν οι οικογένειές μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Πολίτη: «Καρφιά» για τη συνεργασία της με Χρηστίδου – Φερεντίνο –«Εντολή αρχισυντάκτη να μην επισκιάσω την παρουσιάστρια»

 Τατιάνα Στεφανίδου: Ταξίδι – αστραπή στο Λονδίνο – Το βίντεο με τον γιο της

 Ελένη Χατζίδου: Μίλησε για την περιπέτεια υγείας της κόρης της

Keywords
Τυχαία Θέματα