Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα – Έτσι είναι σήμερα ο ηθοποιός

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος εδώ και πάνω από μια δεκαετία έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, να αφήσει την πολύβουη ζωή στην Αθήνα και να μετακομίσει στην Καλαμάτα, όπου ασχολείται με τα κτήματά του.

Ο γνωστός ηθοποιός αποτέλεσε έναν από τους πιο επιτυχημένους και αγαπητούς στο κοινό και παρά το γεγονός ότι ανά διαστήματα φήμες τον θέλουν να επιστρέφει στην υποκριτική, εκείνος έχει πάρει την απόφασή του

και απολαμβάνει το νέο κεφάλαιο της ζωής του μακριά απ’ όλους και όλα.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχει κρατήσει επαφή με πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει καμία φωτογραφία του.

Πάνος Μιχαλόπουλος: Αυτή είναι σήμερα η εικόνα του ηθοποιού

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό στέκι στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσα από τα social media.

Ειδικότερα, ο Ηρακλής Τσικίνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram μια φωτογραφία με τον Πάνο Μιχαλόπουλο κατά τη διάρκεια της εξόδου τους. Οι δύο άνδρες πόζαραν χαμογελαστοί στον φακό, με εκείνον να σχολιάζει: «Η συνάντηση με τον τεράστιο Πανο Μιχαλοπούλου».

Όπως θα δείτε, ο χρόνος έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στον Πάνο Μιχαλόπουλο, αφού παραμένει ίδιος, έχοντας πια γκρίζα μαλλιά.

Διαβάστε ακόμα:

 Παύλος Σταματόπουλος για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Στενοχωρήθηκα που νιώθει έτσι»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Απαντά στον Αλεξάνδρου – «Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο ούτε έστειλε μήνυμα»

 Βούρκωσε ο Αλέξης Κούγιας: «Περιμένω με αγωνία… Είναι άτιμο πράγμα ο καρκίνος»

Keywords
Τυχαία Θέματα